FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Steliano Filip, de mâine la antrenamentele lui Dinamo: „Acum, vor avea motive să mă înjure” + Ce se întâmplă cu Ricardo Grigore și Andrei Radu

Steliano Filip // FOTO: Imago
Steliano Filip // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2022 14:37 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 14:52

Dinamo încearcă să se regrupeze din mers, în tentativa de a se organiza pentru începerea sezonului în Liga 2, pe 6 august.

În fiecare dimineață, la ora 9:00, „câinii" se antrenează la Săftica sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăiescu, au început de luni pregătirile. Doar antrenamente, fără cantonament, după prânz au liber, așa cum va fi și în week-end.

Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo
ÎNOT
Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo

Steliano Filip, cel mai bine plătit din Liga 2

Comisia Tehnică analizează tot felul de propuneri primite pe grupul de WhatsApp, doar că nu se poate face niciun transfer. Nu există administratorul special care să parafeze eventualele documente, cum nu există niciun antrenor principal.

Până atunci, Dinamo a rezolvat un „transfer", fără voia jucătorului. Steliano Filip, 28 de ani, va fi de miercuri la antrenamentele echipei, anunță ProSport, întrucât nu a ajuns la un acord cu formația roș-albă privind rezilierea amiabilă.

Practic, fundașul stânga va fi cel mai bine plătit jucător din Liga 2 dacă-și va derula contractul cu echipa, el fiind plătit cu câte 7.000 de euro! „Acum, vor avea motive să mă înjure toți", a răbufnit fotbalistul într-o discuție cu apropiații.

Inginerii financiare la Dinamo

În plină caniculă este război rece la Dinamo. Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu îi promisese lui Filip, în iarnă, că-i va permite să plece în această vară, fără a-i pune piedici, a reiterat acest detaliu zilele trecute, doar că, în momentul în care Steliano, a transmis că vrea să părăsească gruparea la parametrii zero - și să renunțe la cele trei luni de restanțe financiare, în schimbul dezlegării -, jucătorul a fost oprit.

„Filip poate părăsi Dinamo dacă viitoarea grupare achită 20 la sută dintr-un transfer ulterior sau jucătorul se angajează să achite „daune" de 100.000 de euro, dacă va fi să plece liber, ulterior.

Acum, Steliano este blocat, așa că se va întoarce la antrenamente, dar nu e dispus să renunțe la salariul de 7.000 de euro pe lună, pe care, dacă vrea să-l țină, Dinamo trebuie să i-l achite", au transmis dinamoviștii.

25 de meciuria adunat Steliano Filip în actuala ediție, în total are 199 de partide în alb-roșu și 7 goluri

Rici Grigore, blocat și el la Dinamo

Un alt fotbalist într-o situație ingrată este Ricardo Grigore, 23 de ani, pe care, de asemenea, Dinamo nu are de gând să-l piardă gratis. 

Fundașul vrea să părăsească echipa, doar că Răzvan Zăvăleanu nu este de acord, sunt negocieri, însă clubul nu vrea să-l lase pe Rici să plece fără niciun ban. Chiar dacă jucătorul a transmis ferm că el nu mai dorește să continue. Mai sunt tratative în aceste zile. Acesta ar urma să revină de joi la antrenamente. 

Andrei Radu pleacă liber de la Dinamo

Situația lui Steliano Filip este diferită de cea a lui Andrei Radu, coechipierul său din banda stânga, chiar dacă amândoi vor să plece liberi.

Din informațiile GSP, pe Radu, 26 de ani, Dinamo este dispusă să-l lase să plece liber în această perioadă, cu condiția ca apărătorul să renunțe la banii restanți. 

La Andrei este vorba de o sumă mult mai mare decât la Filip. Radu a fost unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lot, 9.000 de euro pe lună, are restanțe de aproximativ 50.000 de euro, astfel că Dinamo apelează la o economie însemnată, având în vedere situația grupării din acest moment.

VIDEO Adrian Neaga, despre problemele fotbalului juvenil: „Părinții dau indicații peste antrenori!”

Citește și: 

Dorin Șerdean vinde pachetul majoritar de la Dinamo: „E o chestiune de zile! Eu nu aveam banii necesari”

4 probleme majore pentru Dinamo înainte de noul sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  22 Iunie 2022, 08:27
Postat de creeperno807 pe 21 Iunie 2022, 22:42

Il ia fc avantul prabusirea

deci ne zici acum ca dinamo e avantul prabusirea :))))))))))))))))

creeperno807
creeperno807  •  21 Iunie 2022, 22:42

Il ia fc avantul prabusirea

radu.georgesco
radu.georgesco  •  21 Iunie 2022, 18:55

Cine il mai ia azi pe Steliano Filip? Ce sa faca cu el?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează