FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - DINAMO

Sorin Colceag surprinde! Două mari inovații în primul „11”, pentru derby-ul din Bănie

Sorin Colceag / foto: GSP
Sorin Colceag / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 19:21 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 20:16

Dinamo, echipă care vine după șase înfrângeri consecutive în Liga 1, are un meci extrem de complicat în această seară, în deplasare cu CS Universitatea Craiova, una dintre favoritele la titlu din Liga 1. 

  • Partida va avea loc luni, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look+.

Fără un antrenor principal, roș-albii abordează disputa din Bănie cu o formulă inedită. Iar cea mai surprinzătoare decizie luată de Colceag e legată de postul lui Alin Dudea, fotbalist care n-a mai evoluat din prima etapă. Dudea, fundaș central de meserie, apare în flancul stâng din linia de trei de la jumătatea terenului. 

O altă mare surpriză pregătită de Colceag e titularizarea lui Deniz Giafer (20 de ani) în flancul drept al apărării. Internaționalul U20 n-a mai evoluat de la dezastrul cu FCSB (0-6).

La fel cum s-a întâmplat și în victoria din Cupă cu Ripensia (1-0), Răzvan Popa e preferat în centrul apărării dinamoviste, acolo unde va face pereche cu Ricardo Grigore. Popa își înfruntă astăzi fosta echipă.

Gabriel Torje a resimțit dureri, vineri, la antrenament și a părăsit ședința de pregătire, și nu e nici rezervă la confruntarea din această seară. În schimb, e titularizat Mirko Ivanovski, un alt fotbalist care a avut probleme medicale în ultimele zile.

CSU Craiova - Dinamo » Echipele de start:

CSU CRAIOVA: Pigliacelli - Conte, Găman, Screciu, Vătăjelu - Nistor, Crețu, Houri - Gustavo, Ivan, Baiaram 
REZERVE: Lazar, Vlădoiu, Constantin, Bălașa, Căpățînă, Cîmpanu, Fedele, Ivanov, Markovic
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

DINAMO: Iliev - Giafer, Popa, Grigore, Filip - Sorescu, Itu, Dudea - Moldoveanu, Ivanovski, Matei 
REZERVE: Eșanu, Radu, Crețu, Amzar, Țone, Borcea, Bani, Neicuțescu, Țîră 
ANTRENOR: Sorin Colceag

Cătălin Popa arbitrează Craiova - Dinamo 

Cătălin Popa din Pitești e arbitrul delegat de CCA pentru a conduce derby-ul CS Universitatea Craiova - Dinamo. Confruntarea orgoliilor dintre CSU Craiova și Dinamo îl va avea la centru pe Cătălin Popa (39 de ani), arbitru aflat la cea mai importantă delegare a sezonului. Piteșteanul va fi ajutat de asistenții Mircea Orbuleț și Marius Cristian Marchidanu.

Sezonul trecut, numele lui Cătălin Popa a fost în prim-plan în momentul în care FCSB a trimis o scrisoare către Comisia Centrală de Arbitri în care solicita ca la meciurile roș-albaștrilor să nu mai fie delegat nici el, nici Istvan Kovacs.

CSU Craiova - Dinamo: rivalitate aprigă între galerii 

CS Universitatea - Dinamo, cel mai tare meci al etapei, e și un derby al rivalităților între cele două galerii, care n-au ezitat în niciun meci să-și arate antipatia reciprocă. Fiecare duel direct dintre cele două a fost un prilej pentru ca suporterii să se „înțepe” prin mesaje ironice.

Citește și alte știri de actualitate:

Iuliu Mureșan a făcut anunțul, chiar înaintea meciului cu CSU Craiova: „El va fi cel care va conduce echipa”

EXCLUSIV Anunț crucial pentru sportul românesc din partea Guvernului » Cum se poate intra pe stadioane în localitățile cu incidență de peste 6 la mie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
paolo14
paolo14  •  28 Septembrie 2021, 09:49

A mers la fix titularizarea lui giafer...un cotonogar rudimentar.

310780789769068
Doru Constantin  •  27 Septembrie 2021, 22:39

Asa echipa dezorientata,slab pregatita fizic ,tehnic si tactic care joaca ca in curtea scolii nu cred ca exista in campionat.Mai bine sa se duca in agricultura decat la fotbal. Nu merita sa faca de rusine clubul asemenea jucatori!!!@

889942921044121
Catalin Stancu  •  27 Septembrie 2021, 21:00

Offfffff, grea e tactica asta. imi pare rau dar nu ai inteles nimic din asezare. Dinamo joaca cu 3 (trei) fundasi centrali. Are 2 oameni in banda, Sorescu si Filip, 2 mijlocasi centrali Itu si Dudea in locul suspendatului Rauta si 3 oameni in atac. Dar ,voi va ocupati mai mult de cancan decat de tactica.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close