FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA Jucătorii de la Universitatea Craiova trag tare » Cum arată antrenamentele lui Neagoe + Ce jucător va lipsi 2 luni

Articol de , - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 15:31 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 16:21

Oltenii lui Eugen Neagoe trag tare în Belek pentru noua ediție de campionat. Vestea bună pentru CS Universitatea Craiova e că Arlauskis și Roguljic sunt apți, vestea rea e că accidentarea lui Baiaram e gravă, jucătorul s-a operat și va lipsi o perioadă îndelungată.

Universitatea lui Eugen Neagoe a ajuns de pe 4 ianuarie în Turcia, unde a început pregătirea pentru a doua parte a sezonului. Iar noul tehnician nu le dă timp de respiro. Jucătorii au intrat într-un program intens de pregătire fizică. 

Trasee, TRX, greutăți, câte un antrenor pentru fiecare grup de 5-6 jucători. Pentru ca nimic să nu scape. Fotbaliștii oltenilor sunt monitorizați nu doar „ochiometric”.

Varianta lui Bogdan Rusu despre despărțirea de FCSB: „Să joc la echipa a doua? Nu!”
FCSB
Varianta lui Bogdan Rusu despre despărțirea de FCSB: „Să joc la echipa a doua? Nu!”

Pe centrul terenului stă GPS-ul StatsSports, tehnologie folosită inclusiv de liderul din Premier League, Arsenal Londra. Distanța parcursă, viteza, intensitatea antrenamentului. Nimic nu e la voia întâmplării.

VIDEO CSU Craiova se pregătește intens în Antalya

Două „calde”, una „rece” pentru Universitatea Craiova

Veștile bune pentru Universitatea vin dinspre Roguljic și Arlauskis. Ambii au trecut peste problemele medicale din ultima vreme și încă de când au venit în Turcia se antrenează normal, așa că vor fi la dispoziția lui Neagoe inclusiv în partidele de verificare. 

Rămâne totuși problema legată de Ștefan Baiaram. Distanța parcursă, viteza, intensitatea antrenamentului. Nimic nu e la voia întâmplări. 

Mijlocașul de 20 de ani a suferit o recidivă a accidentării la genunchi la meciul de Cupă cu FC Argeș, a ratat ultimele două meciuri din 2022, iar sâmbătă s-a operat la Barcelona. Iese astfel din schemă cel puțin 6 săptămâni, maximum 8.

CSU Craiova are 5 portari în Turcia

Un lucru inedit observat la antrenamentul de sâmbătă dimineață a fost numărul portarilor. Eugen Neagoe a adus în Turcia 5 portari. Pe lângă deja cunoscuții Arlauskis, Lazar și Popescu, la antrenament au mai apărut 2 puști.

Este vorba despre Găgeatu și Goga, doi portari născuți în 2006, cărora staff-ul le oferă multă încredere, viind văzuți drept potențiale soluții în viitorul apropiat pentru poarta Universității Craiova.

+45 FOTO

Și Hanca și Vînă s-au pregătit normal cu CSU Craiova

 „Noi suntem în litigii cu Hanca și Vînă. Hanca ne cere două milioane de euro, Vînă nu știu câți bani cere”, spunea patronul Mihai Rotaru la începutul lunii decembrie.

Cei doi fotbaliști reclamă faptul că au fost izolați abuziv de către Mirel Rădoi și nu au putut să-și exercite obligațiile contractuale pentru care sunt plătiți. Au fost rechemați până ca Mirel să plece, dar au fost lăsați să se antreneze separat de restul lotului, doar sub supravegherea unui preparator fizic. 

Venirea lui Eugen Neagoe i-a readus pe cei doi în grații. Ambii s-au pregătit cot la cot cu colegii, iar antrenorul ar părea decis chiar să-i folosească în partidele amicale. Nu e însă încă limpede dacă s-a stins și conflictul dintre cele două părți.

Meciurile care vor fi jucate de Universitatea Craiova în Antalya:

  • 10 ianuarie: Universitatea Craiova - Kecskemeti TE (Ungaria)
  • 15 ianuarie: Universitatea Craiova - Slask Wrocław (Polonia)
  • 15 ianuarie: Universitatea Craiova – Partizan Belgrad (Serbia)

Citește și: 

Eugen Neagoe: „Ar fi un vis împlinit să aducem titlul la Craiova” + „L-am urmărit pe Ișfan de când juca în liga a doua”

Sorin Cârțu, deranjat de refuzul clubului din Liga 1: „Am făcut o ofertă, dar vor prea mult pentru România!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
eunescu09
eunescu09  •  09 Ianuarie 2023, 14:41

Vechea situație absurda de la Craiova se repeta. Cluburile serioase, care chiar vor sa realizeze ceva, gen CFR, FCSB, sau Farul, aduc jucători la timp, ii integrează în filozofia de joc a antrenorului și creează relații de adaptare, în teren, cu ceilalți jucători, ca randamentul lor sa fie maxim. Doar la Craiova se judeca pueril, ca lasă domn"le ca merge și mai târziu, când obiectivele sunt deja compromise. A fost adus Isvan, foarte bine, se vorbește de plecarea lui Ivan iar de va fi sa fie postul sau va rămâne în aer căci Baiaram este accidentat. Logica de nimic. Zice-se ca vor mai veni jucători dar nu ne grăbim, ce atâta graba? Sa dam în greu? La mijloc echipa este de parca nu ar fi dar aici nu intervenim. Vrem fundași. Ok, tot aduceți fundași, mereu pensionari, dar cu cine vreți sa construim? La fel și în cazul lui Kolici. Jucător foarte bun dar pe care accidentările l-au nenorocit. Exista vre-o strategie? Evident ca nu dar ne spune Cârțu povesti.

albalbastru72
albalbastru72  •  09 Ianuarie 2023, 13:20

Faptul ca Botezatu,Craitoiu si Apostol sint in concediu e lucru bun ca mai aflam si noi noutati obiective despre Stiinta.Totusi,anumite detalii tehnice trebuiesc omise cred,dar e bine si asa.Forza Stiinta!

dandana
dandana  •  09 Ianuarie 2023, 10:33

Eu cred ca Hanca trebuie jucat. Nu este vina lui ca l-ați adus la Craiova, și a voastră. Poate băiatul își revine, poate Hanca sa fie cel mai bun al nostru. Dar ajutați-l sa dacă asta, nu-l blamați în presă și încurajați-l. Vână din păcate a avut grija Becali de el să-l distrugă. Și nu înțeleg de ce se mai duc acești jucători la FCSB, nu înțeleg de ce pentru 1 milion îți distrugi cariera? Rotaru trebuie sa își asume greșelile și sa le repare dar uman. Nu trebuie sa mai zbieram în presă, nu trebuie să mai dăm din casa, nici voi patroni, dar nici Cîrțu. Deja încercăm să ne reluăm prostia cu spusul la tv multe. De ex ca cer în România 800 de mii, asa și? Dacă tu poți lua pe el 5-6 milioane nu este bine? Dar lasă că ajunge și ăsta la fcsb, de ce dracu să se întărească Craiova ca se întinde prea tare. Ok nu era ca voi nici ca ei, dar puteați sa mai puneți ceva și îl luați garantat. Dar nu... Patronul cu Cîrțu iasă sa spună numai proștii la tv când tu nici nu ai făcut sacrificiu. Dacă acel băiat o sa fie bun, Clinceni ia în vara câteva milioane de afară. Iar tu rotaru nu poți sa te mai rupi de 100 de mii sa aduci jucătorul? Înseamnă că nu vrei și nu ai cu ce. Eu tot mai cred căci Cîrțu trebuie îndepărtat imediat de la CSU, dacă nu vom suferi mulți ani

Vezi toate comentariile (12)
Comentează