FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova face primul transfer din „era Ouzounidis”! Fotbalistul care a jucat la Dinamo a fost prezentat oficial

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2021 10:23 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 11:41

CS Universitatea Craiova s-a înțeles cu extrema spaniolă Juan Camara (27 de ani), care în turul acestui sezon a jucat la Dinamo.

Fotbalistul a semnat un contract valabil până în vara lui 2024 și va purta numărul 24, fiind anunțat pe site-ul oficial. Camara a fost transferat definitv de la polonezii de la Jagiellonia, care ar urma să primească o sumă de aproximativ 200.000 de euro,

Juan Camara a semnat cu Craiova

Oltenii erau înțeleși cu Jagiellonia și cu jucătorul, dar aveau nevoie de acordul lui Dinamo, club la care era împrumutat până în vara lui 2021. Camara trebuia să primească 80.000 de euro pentru cele 4 luni cât a fost jucătorul „câinilor”, dar cel mai probabil s-a înțeles cu oficialii lui Dinamo pentru sumele restante, în schimbul acordului pentru transferul la Craiova.

Craiova face primul transfer din „era Ouzounidis”! Fotbalistul care a jucat la Dinamo a fost prezentat oficial
Juan Camara, prezentat pe site-ul Craiovei

Camara a impresionat la Dinamo în turul acestui sezon, dar nu s-a mai prezentat la reunire din cauza restanțelor salariale. Ibericul a marcat două goluri și a dat două pase decisive în 13 meciuri.

600.000 de euroeste cota lui Camara, potrivit transfermarkt

VIDEO  Răzvan Burleanu: „Ne dorim ca la meciul cu Germania să avem fani în tribună, până la 30% din capacitate"

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Ce s-a schimbat la Craiova după venirea lui Ouzounidis: primele concluzii

Ouzounidis, primele concluzii după debutul în Liga 1: „Nu e nivelul pe care-l vreau! Mai e mult de muncă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
dragdim
dragdim  •  16 Februarie 2021, 07:08
Postat de fairplayromania pe 15 Februarie 2021, 16:30

Atîta timp cît Nistor este titular şansele sunt zero ! Trebuie scăpat de acest băieţaş . Poate sa ajute echipa din Liga 3 .... Dar la prima echipă nu are ce căuta.

Nu are loc pentru ca nu aveți un antrenor capabil sa îl folosească și pe el și pe Cicaldau in același timp. La Dinamo era cel mai bun mijlocaș din România, la voi...un leu nu mănâncă praz. Oricum aveți o echipa pline de vedete umflate de ziaristi și prea putini fotbaliști.

albalbastru72
albalbastru72  •  15 Februarie 2021, 19:13
Postat de George Nelu pe 15 Februarie 2021, 16:18

Nici-o asemanare intre csu si DINAMO-U CRAIOVA. csu este o CLONA. Iar U CRAIOVA (STIINTA), este ECHIPA pe care privitori de fotbal CLONATI de OLGUTA, ROTARU, CARTU si alti o CONFUNDA. Atntie la DETALII. E IMPORTANT.

Nelule,nu mai fura curent.

cornelcc
cornelcc  •  15 Februarie 2021, 17:02
Postat de radufl pe 15 Februarie 2021, 13:57

Trebuie să recunosc că - deși urăsc Dinamo dintotdeauna pentru toate mizeriile și umilințele făcute Științei de-a lungul timpului - nu le doresc retrogradarea sau desființarea. Dimpotrivă, să rămână în aceeași ligă cu Craiova, să avem mereu emoțiile (plăcute) ale meciurilor directe. În schimb, simt o satisfacție uriașă, o plăcere vinovată, atunci când Știința îi suflă câte un jucător. A fost Bălgrădean, a fost și Nistor, acum Camara... mai e însă mult până să se echilibreze cât de cât balanța după raptul lui Niculescu (din 2001) și cele două loturi de jucători aterizați la Dinamo în tristele ere pre-mititeliene cârmuite de foștii milițieni Nețoiu (2003) și Staicu (2005).

Corect, doar cu o mica precizare: meletean a fost “decat” dinel, neatzoiu a fost securist, asa ca nu-l jigni!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează