FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA – FCSB 0-1

Gigi Becali, prima reacție după Universitatea Craiova - FCSB 0-1: „Când ei au două bare și noi dăm gol cu călcâiul, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu”

FCSB S-a impus dramatic în deplasarea cu Universiteate Craiova, scor 1-0 +21   FOTO
FCSB S-a impus dramatic în deplasarea cu Universiteate Craiova, scor 1-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 22:55 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 23:25

FCSB s-a impus dramatic în derby-ul cu CSU Craiova, scor 1-0, după golul marcat de Ivan Mamut, și continuă lupta la titlu. Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, a comentat succesul echipei sale.

Becali este de părere că succesul din finalul meciului cu Craiova este datorat divinității și așteaptă și următoarele meciuri pentru ca FCSB să devină campioană din nou după 7 ani.

Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”
Universitatea Craiova – FCSB 0-1
Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”

„Nu am niciun fel de impresie față de victoria de azi, așa a vrut Dumnezeu. Când ei au două bare și noi dăm gol cu călcâiul, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu. Așa v-am spus și la începutul play-off-ului, că luăm titlul doar dacă vrea Dumnezeu. Deocamdată așa se pare, să vedem dacă vrea până la final”, a declarat Gigi Becali potrivit Fanatik.

CALCULE. Cum arată lupta la titlu dintre CFR Cluj și FCSB

CFR Cluj are 54 de puncte, iar etapa viitoare va avea o misiune dificilă, urmând a juca împotriva celor de la Universitatea Craiova. De partea cealaltă, FCSB (52 de puncte) are meci cu FC Voluntari.

CFR Cluj poate câștiga campionatul în etapa următoare. Pentru ca formația lui Petrescu să devină campioană trebuie să câștige sau să facă egal în meciul cu CS Universitatea Craiova, iar FCSB să piardă cu FC Voluntari. În acest scenariu, diferența ar fi de minimum 3 puncte, iar clujenii vor fi matematic campioni pentru că în caz de egalitate de puncte, primul criteriu de departajare va fi locul pe care s-a intrat în play-off.

Dacă cele două formații vor obține rezultate similare în etapa a 9-a, campioana se va decide în ultima etapă, când FCSB și CFR Cluj se întâlnesc în meci direct. Atunci, echipa lui Toni Petrea va fi obligată să câștige pentru a pune mâna pe trofeul de campioană.

Cele mai tari imagini din Universitatea Craiova - FCSB

+17 FOTO

VIDEO Toni Petrea, conferință de presă la finalul partidei dintre CSU Craiova și FCSB: „Chiar cred că am meritat golul”

Citește și:

Fanii CSA Steaua, mesaj dur pentru Gigi Becali » Cum au transmis că nu o vor pe FCSB în Ghencea

Gigi Becali a făcut retușul » L-a scos din echipă pentru FCSB – Universitatea Craiova după ce l-a criticat în direct

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
113492877815998
Vasile Bazil  •  09 Mai 2022, 11:55

Daaa,asa a vrut Dumnezeu,...Mihai, Dumnezeu de Craiova,desigur !

gigelos
gigelos  •  09 Mai 2022, 11:28
Postat de roaitavasile pe 09 Mai 2022, 10:26

Nu vezi ca nu te baga nimeni în seama?

Si tu esti cuvios ? Tovarase Roaita ...de fapt Roaita era tradator , bravo

roaitavasile
roaitavasile  •  09 Mai 2022, 10:26

Nu vezi ca nu te baga nimeni în seama?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează