FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA – FCSB 0-1

VIDEO Sorin Cârțu, un monument de dezamăgire după eșecul cu FCSB: „Îmi găsesc greu cuvintele. A fost strict vorba de ghinion”

Sorin Cârțu +21   FOTO
Sorin Cârțu

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 23:20 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 23:57

FCSB s-a impus dramatic în derby-ul cu CSU Craiova, scor 1-0, după golul marcat de Ivan Mamut, și continuă lupta la titlu. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a analizat prestația celor două echipe.

Cârțu s-a declarat total nemulțumit de rezultatul echipei sale și este de părere că doar ghinionul a făcut-o pe CSU Craiova să piardă împotriva celor de la FCSB.

Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”
Universitatea Craiova – FCSB 0-1
Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”

„Au jucat două echipe, una ghinionistă, alta norocoasă. Le înțelegi și obiectivul ăsta de a trage la campionat când ai asemenea noroc în meciuri, în special când joci cu Universitatea, e normal să pretinzi să ieși campioană. Până la acea fază a fost un meci al cărui rezultat putea fi în favoarea noastră la cum au decurs ostilitățile. 

Au fost faze bune de poartă, câteva situații finalizate, ab în bară, ba scoase din ultima clipă din fața porții. Una peste alta, e o amărăciune pentru noi, îmi găsesc greu cuvintele. Merită felicitată echipa noastră pentru modul în care au jucat și au respectat publicul spectator și în price moment al jocului și-au dorit să-i satisfacă. 

Oricum Cupa era obiectivul principal, pentru locul 2 depindeai de un rezultat indirect. E o amărăciune când pierzi în ultimele minute, dar pentru noi nu e o noutate în partidele cu Steaua (n.r. - FCSB). Nu mai țin minte care s-au terminat așa cu lovitură primită în ultimele minute, astfel încât reacția noastră să fie mai grea”, a declarat Sorin Cârțu după partidă.

Sorin Cârțu: „Nu ne interesează cine câștigă dintre CFR și FCSB”

Cârțu a vorbit și despre lupta la titlu dintre CFR și FCSB și a precizat că CSU Craiova nu va arbitra disputa pentru titlu.

Nu ne interesează cine câștigă dintre CFR și FCSB. Pe noi ne-a interesat azi să fim arbitru, am jucat pentru binele CFR-ului sau pentru binele FCSB-ului? Am jucat pentru noi, pentru public, unul minunat. 

Îl așteptăm și la meciul cu Sepsi. Poate astăzi seară a fost ultimul ghinion, să cadă haina asta a ghinionului și la partida cu Sepsi noi să fim norocoși și să marcăm golurile care să ne ducă în finală”, a mai precizat președintele oltenilor

O dezamăgire foarte mare. Ne pare rău, pentru că a fost atmosferă fantastică. Ocaziile s-au răzbunat. Incredibil, la prima atingere au deschis scorul. Au știut să profite. La prima ocazie mai clară au reușit să înscrie. Au avut noroc.
-Nicușor Bancu, căpitan CSU Craiova

Cele mai tari imagini din Universitatea Craiova - FCSB

+17 FOTO

VIDEO Laurențiu Reghecampf, conferință de presă la finalul partidei pierdute cu FCSB: „Băieții meritau cel puțin un egal”

Citește și:

Fanii CSA Steaua, mesaj dur pentru Gigi Becali » Cum au transmis că nu o vor pe FCSB în Ghencea

Gigi Becali a făcut retușul » L-a scos din echipă pentru FCSB – Universitatea Craiova după ce l-a criticat în direct

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (18)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  09 Mai 2022, 15:36

Cârțule sa jucat în așa fel să pierdeți și Tănase e sigur că altfel va juca Craiova la Cluj se fac numai combinații între rude de familie și asociații numai să nu câștige Clujul vă înșelați amarnic chiar pe voi ,păcat că fotbalul nu se mai joacă pe teren mereu suntem în lumea treia la dispoziția lui Becali.

cri5ti
cri5ti  •  09 Mai 2022, 11:23

Cartule.. acuma tot bulanul din lume voi vreți să-l aveți.. ati avut cu caru la meciul tur,ati câștigat 2-0 din 2 șuturi... un penalty inventat și o execuție greu de repetat... La urma urmei alții s-au calificat în finala UCL cu bulan

firaldo
firaldo  •  09 Mai 2022, 11:09

Poate ne spune Cartu de ce am jucat la 0 - 0 de ce am jucat defensiv ....ce anume așteptăm...ce aveam de aparat?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează