FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA – FCSB

Ce s-a întâmplat înainte de Universitatea Craiova – FCSB » Cum a venit echipa roș-albastră la stadion

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat duminica, 08 mai 2022 19:19 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 19:22

CS Universitatea și FCSB se înfruntă în derby-ul etapei #8 din play-off, într-un meci pe care roș-albaștrii sunt nevoiți să câștige pentru a mai spera la titlu.

Meciul este considerat unul cu un mare grad de risc, iar organizatorii sunt în alertă maximă. În plus, și FCSB a luat măsuri speciale de protecție înainte de startul partidei.

FCSB a ajuns la stadion însoțită de o trupă serioasă de bodyguarzi

Bodyguarzii i-au flancat pe jucătorii lui Toni Petrea până la ieșirea pe teren și nu au plecat de acolo până când Tănase și compania n-au intrat la vestiare.

Pe lângă cei patru bodyguarzi masivi a fost prezent și șeful firmei de securitate cu care FCSB colaborează la meciurile de la București, Nicu Chiriță. Prezența acestora pe teren, la inspecția gazonului, i-a surprins inclusiv pe oficialii echipei din Bănie.

Ce s-a întâmplat înainte de Universitatea Craiova – FCSB » Cum a venit echipa roș-albastră la stadion
FOTO: Raed Krishan

Pe teren, jucătorii au fost ca frații. Au făcut câteva grupulețe și-au stat de vorbă câteva minute bune. Florin Tănase a ieșit ultimul la inspecția gazonului și-a făcut grup cu Tavi Popescu și Florinel Coman. Marea majoritate a jucătorilor au ieșit cu căști în urechi pe teren, dar după scurt timp le-au dat jos. 

Măsuri de urgență luate înaintea meciului Universitatea Craiova – FCSB

Organizatorii sunt în alertă maximă. La ședința tehnică, obligatorie înaintea fiecărui meci, Valentin Alexandru, oficialul Ligii Profesioniste, a cerut o situație detaliată a grupurilor de suporteri olteni, dar și bucureșteni care vin la stadion. Principalul motiv, „luare măsurilor necesare pentru a nu exista incidente”. 

Lovitură neașteptată pentru bișnițari

Bișnitarii credeau că dau lovitura în această seară, dar au avut parte de o surpriză neplăcută! Au fost săltați de forțele de ordine chiar de la porțile stadionului din Bănie. „Au fost identificați și vom urma toate procedurile legale în acest sens. Biletele au fost confiscate şi vor fi predate organizatorului, iar persoanele în cauză vor fi amendate”, transmit oficialii echipei. 

Conform legii, „revânzarea biletelor sau a oricăror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei”.

VIDEO Atmosferă spectaculoasă înainte de Universitatea Craiova - FCSB

Citește și:

Fanii CSA Steaua, mesaj dur pentru Gigi Becali » Cum au transmis că nu o vor pe FCSB în Ghencea

Gigi Becali a făcut retușul » L-a scos din echipă pentru FCSB – Universitatea Craiova după ce l-a criticat în direct

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
miki123
miki123  •  08 Mai 2022, 20:24

Ce or avea olteni cu fîcîsîbî?!? Se știe că bercenari sunt cei mai "iubiți" in toată lumea! ***?! Asta înseamnă să fi o iechipă "iubită"!!! Dacă scriam altfel...eram cenzurat la greu!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează