FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

„Pe cine ați pune antrenor la Craiova?” » Cârțu și Craioveanu au ales același nume din SuperLigă: „Are clasă, are spirit. Îmi place enorm”

CSU Craiova ocupă locul 4 în SuperLigă
CSU Craiova ocupă locul 4 în SuperLigă

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 22:22 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 22:41

Sorin Cârțu (67 de ani), ex-președinte la Universitatea Craiova, și Gică Craioveanu (55), directorul de imagine al clubului, îl văd pe Cristiano Bergodi (58), actualul „principal” de la Rapid, antrenorul ideal pentru echipa din Bănie.

Universitatea Craiova este pregătită în prezent de Corneliu Papură, antrenorul interimar instalat după ce Laurențiu Reghecampf a ales să dea curs ofertei de la Al Tai, din Arabia Saudită.

Alb-albaștrii nu au un parcurs foarte bun în acest sezon de campionat, au doar două victorii în ultimele 6 etape, iar finanțatorul Mihai Rotaru caută un „principal” care să scoată echipa din impas, o variantă pe termen lung.

În acest context, Sorin Cârțu, până de curând președinte la Universitatea Craiova, și Gică Craioveanu, directorul de imagine al clubului, l-au ales pe Cristiano Bergodi drept antrenorul ideal pentru juveți.

Gigi Becali anunță când va debuta Dorin Rotariu la FCSB: „La meciul ăsta intră direct titular!”
FCSB
Gigi Becali anunță când va debuta Dorin Rotariu la FCSB: „La meciul ăsta intră direct titular!”

„Pe cine ați pune antrenor la Craiova?” » Cârțu și Craioveanu au căzut de acord

„L-aș pune antrenor pe Bergodi. Îmi place, mi-a plăcut tot timpul, e un băiat serios, un antrenor cu calitate, citit, cu școala Coverciano, știe ce trebuie. Mi-a plăcut și când a fost aici. Când venea la discuțiile cu Mihai Rotaru eu l-am susținut, pentru că îmi place de el ca antrenor”, a spus Sorin Cârțu la „DigiSport Special”.

„Îmi place Bergodi, are clasă, spirit, transmite lucruri. Nu-mi place să vorbesc despre dumnealui pentru că este la altă echipă și nu este OK, dar mi-a plăcut enorm la Craiova. După Mangia, a fost printre antrenorii buni, dacă nu foarte buni ai Craiovei”, a adăugat Gică Craioveanu în cadrul aceleiași emisiuni.

Bergodi a antrenat-o pe CSU Craiova în perioada mai - noiembrie 2020. În finalul sezonului 2019/2020, oltenii au jucat „finala” pentru titlu. Cu o victorie pe teren propriu în fața CFR-ului ar fi devenit campioni, dar ardelenii s-au impus cu 3-1.

Sorin Cârțu: „Nu l-aș fi schimbat niciodată pe Neagoe”

Cârțu regretă îndepărtarea lui Eugen Neagoe, antrenorul echipei în primele două etape, la 2-0 cu Dinamo și 0-0 cu Oțelul. Mihai Rotaru a invocat la acea vreme ghinionul drept motiv pentru demiterea lui Neagoe.

„Eu nu l-aș fi schimbat niciodată pe Neagoe. Echipa juca bine cu el antrenor. Ideea asta, că am avut ghinion cu el, nu e un motiv să schimbi un antrenor. Apoi ai dat echipa pe mâna unuia care la prima strigare te-a lăsat (n.r. - despre Reghecampf). Tot ce se întâmplă acum e și din cauza debandadei cu antrenori veniți, plecați”, a afirmat Cârțu.

Tot din Liga 1: 

„Neo” de la FCSB a făcut senzație în Piața Universității » Cruci brodate pe haine, în stilul lui Gigi

Fotbalistul din Superligă, scandal pe aeroport » Ce s-ar fi întâmplat la Otopeni

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (24)
suporterucv
suporterucv  •  13 Octombrie 2023, 18:52
Postat de eunescu09 pe 11 Octombrie 2023, 19:22

Cârțu a uitat când ii dădea lecții, din tribuna, lui Bergodi. L-am avut și ne-am bătut joc de el, tipic noua!

Si Cirtu si *** ala de Cristescu !! Din cauza lor a plecat ! Ii strigau intr-una de necalificarea cu Tbilisi (care a fost intr-o singura mansa) !! De parca Romania e vreo forta in Europa la fotbal...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Nea.Marin
Nea.Marin  •  11 Octombrie 2023, 23:35
Postat de brentford pe 11 Octombrie 2023, 17:43

Am luat bilete

Super! Cum pot să iau legatura cu tine?!

eunescu09
eunescu09  •  11 Octombrie 2023, 19:22

Cârțu a uitat când ii dădea lecții, din tribuna, lui Bergodi. L-am avut și ne-am bătut joc de el, tipic noua!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează