FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Universitatea Craiova stă la coadă pentru Cicâldău » Care e șansa oltenilor pentru un împrumut

Alex Cicîldău poate reveni în Superliga // Foto: Imago
Alex Cicîldău poate reveni în Superliga // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 19:38 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 21:36

În dizgrație la Galatasaray, Alex Cicâldău (26 de ani) are mai multe oferte din Turcia, dar și o întoarcere la Craiova, sub formă de împrumut, e în continuare posibilă. Mihai Rotaru i-a făcut o ofertă și mizează pe problemele pe care cluburile turcești le au de o bună bucată de timp cu banii. Konyaspor se străduiește de câteva zile să-l convingă, însă jucătorul e reticent.

Universitatea Craiova n-a făcut decât o achiziție până acum, în mercato estival: Alexandru Mitriță. Dar patronul Mihai Rotaru și-a propus să-l repatrieze și pe Alexandru Cicâldău, dacă va fi posibil.

Confirmare din Turcia! Alexandru Cicâldău, tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray » Ar fi coleg cu un fost jucător de la FCSB!
STRANIERI
Confirmare din Turcia! Alexandru Cicâldău, tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray » Ar fi coleg cu un fost jucător de la FCSB!

Universitatea Craiova îl vrea pe Cicâldău

Fostul „decar” al oltenilor nu face parte din planurile antrenorului Okan Buruk, la Galatasaray, și i s-a pus în vedere să-și caute echipă imediat ce s-a întors din împrumutul de la Al-Ittihad Kalba.

De „Cic” s-au interesat mai multe cluburi din Superlig, are și-o ofertă concretă, de la Konyaspor, însă ezită să-și dea acordul. Motivul? Majoritatea grupărilor din prima ligă a Turciei se confruntă cu probleme financiare și nu-și plătesc jucătorii la timp. Însuși internaționalul în vârstă de 26 de ani are de primit bani din urmă. Și pe asta par să mizeze juveții!

Rotaru vrea să-l împrumute gratis pe Alexandru Cicâldău

Craiova ar fi dispusă să-l readucă în Bănie, sub forma unui împrumut gratis, pe un sezon. Dar ar trebui ca Galatasaray să-i suporte și o bună parte a salariului, cifrat la 900.000 de euro pe sezon. Ceea ce, probabil, ar lua în calcul doar dacă nu reușește să-l cedeze unui club care să-și asume întreg contractul și la care să vrea și Cicâldău!

Alexandru Cicâldău n-a convins nici la Galata, nici la Al-Ittihad Kalba

După ce l-a cumpărat de la Universitatea în 2021, cu 6,5 milioane de euro, oferindu-i un contract pe 5 sezoane, campioana Turciei ar fi preferat să-l vândă pe „Cic”. Dar la prețul pus, 5 milioane de euro, nimeni nu s-a arătat deocamdată interesat. Jucătorul n-a convins în 2021/2022, la formația Cim Bom, și nici sezonul trecut, la Al-Ittihad Kalba. 

5 milioane de euroeste cota de piață a lui Alexandru Cicâldău pe transfermarkt.de. În octombrie 2021, după transferul la Galatasaray, era cotat la 9 milioane

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Răsturnare de situație în telenovela Harry Kane » Cu Mbappe pe picior de plecare, PSG se reînscrie în cursa pentru căpitanul Angliei

Anglia tristă » S-a stins Trevor Francis, primul fotbalist insular transferat cu peste 1 milion de lire, dublu câștigător de Cupa Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dandana
dandana  •  25 Iulie 2023, 16:05
Postat de 1.fcu pe 25 Iulie 2023, 08:19

CS Clona Mogosoaia, nu Univ. ;)

Și FC Oltenia este adevărată? Băi ariciatule, nu vezi ca deja se destramă tot, adevărați fani ai voștri se. Întreabă unde sa meargă. Legal ea este, a lui Mititelu nu este nimic. Dacă își face nume are, dacă nu la revedere. Veți fi slugile lui Becali, și ii dați lui tot. Ce dracu aveți reta și daților? Eu te vad un handy care nu poate pleca de pe canapea de gras ce este, dar comentează. Trezește-te ca a rămas o universitatea Craiova. O fi Craiova din 2013 sau când a fost formata, dar voi sunteți din 2017. Cum poți sa spui cuiva clonă când tu ești una din ele. Gândești cu creierul sau nu ai așa ceva. Rata și ților ce sunteți

1.fcu
1.fcu  •  25 Iulie 2023, 08:19

CS Clona Mogosoaia, nu Univ. ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează