FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Reghecampf a lăsat mască un reporter: „E de 3 ori mai scumpă decât mașina mea. Care este motivul?”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 13:00 / Actualizat sambata, 12 august 2023 13:11

Înainte de meciul dintre Poli Iași și Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf (47 de ani), antrenorul juveților, a fost zărit deplasându-se cu bicicleta și întrebat la conferința de presă despre acest aspect.

Cu 8 puncte adunate în primele 4 etape, oltenii se pregătesc de un duel cu nou-promovata Poli Iași. Meciul va avea loc în această seară, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de PrimaSport 1, OrangeSport 1 și DigiSport 1.

La conferința de presă premergătoare partidei a avut loc un moment simpatic, cu Laurențiu Reghecampf în prim-plan. Antrenorul Universității a fost zărit deplasându-se cu bicicleta prin oraș și întrebat despre motivul acestei alegeri.

A refuzat-o pe Bayern și a semnat cu Real Madrid!
MERCATO
A refuzat-o pe Bayern și a semnat cu Real Madrid!

Laurențiu Reghecampf a lăsat mască un reporter: „E de 3 ori mai scumpă decât mașina mea. Care este motivul?”

„Domnule Reghecampf, o curiozitate personală. Ați venit cu bicicleta. La fel de adevărat este că e de 3 ori mai scumpă decât mașina mea...

Sunteți un adept al mișcării sau respectați natura? Care este motivul pentru care ați ales bicicleta?”, a întrebat unul dintre reporterii din sală.

„Unu, nu este bicicleta mea. Doi, da, îmi place să fac efort și încerc acest lucru în fiecare zi. De fapt, nu încerc, chiar fac. Voiam să fiu puțin modest. E foarte ușor, pentru că suntem la 2 pași de cantonament. Trei, încerc să văd dacă o asemenea bicicletă intră în bugetul meu.

Cred că este un mod sănătos, iar cel mai important lucru este să fim sănătoși. Fiecare face cum dorește, dar când trec anii îți dai seama că ar trebui să faci la un moment dat anumite lucruri pe care nu le-ai făcut în tinerețe”, a răspuns Reghecampf.

Pentru Laurențiu, duelul cu Poli Iași va fi al treilea de la revenirea pe banca Universității. Până acum, rezultatele înregistrate de olteni cu el la cârmă sunt 1-1 cu CFR Cluj și 1-0 cu Hermannstadt.

Tot din Liga 1:

Cristi Tănase știe care poate fi atuul FCSB în lupta la titlu: „Acolo tremurau! Ne ziceau adversarii să le dăm doar 2-3 goluri”

Dragomir are o favorită-șoc la titlu: „O să râzi, dar merg să pun 5.000 de euro!”

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (12)
ku.ba.
ku.ba.  •  12 August 2023, 20:35
Postat de eterrna.terrra.nova pe 12 August 2023, 15:24

Esti gelos ca bicicleta e mai scumpa decat garsoniera ta :)) nu ai disparut macar o zi deh trebuie sa iti castigi painea postacind dar te-ai facut fe ras inca o data clonache :)))

Cum merge cu masajul pe litoral?! Ai mai agatat ceva cu video call-urile? :))))) ce ratat!

VanBasten
VanBasten  •  12 August 2023, 19:12

Grija, Reghe, sa nu dea accidental Ana peste tine in trafic.

VanBasten
VanBasten  •  12 August 2023, 19:11
Postat de talpaiadului pe 12 August 2023, 14:02

Cu cat bicicleta este mai performanta, cu atat mai putin efort fizic depui tu pentru a parcurge o anumita distanta si cu cat este mai scupa cu atat mai putin poate fi vorba de modestie. Daca Reghe chiar ar vrea sa fie modest si sa faca efort, un Tohan din ala vechi cu lantul ruginit i-ar maximiza atat efortul fizic cat si modestia si ar costa de 3 ori mai mult decat o bere.

Esti doar invidios.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează