FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Craiova, mutare de marcă pe piața transferurilor! Oltenii au cumpărat un internațional român

Articol de - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 15:14 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 15:45

CS Universitatea Craiova se pregătește pentru sezonul următor din Liga 1 și a făcut o achiziție importantă.

Sursele Gazetei Sporturilor au dezvăluit că formația lui Marinos Ouzounidis a ajuns la un acord cu Astra pentru transferul portarului David Lazar (29 de ani)!

Craiova a plătit deja suma de transfer, 200.000 de euro, iar internaționalul român va juca din sezonul viitor în Bănie.

Craiova l-a luat pe David Lazar

Craiova, mutare de marcă pe piața transferurilor! Oltenii au cumpărat un internațional român
David Lazar

Lazar era o țină mai veche a oltenilor, însă echipa lui Eugen Neagoe a acceptat abia acum să renunțe la portar, care mai are contract cu Astra până în iunie 2022. Trecut pe la Voința Sibiu, Pandurii, Botoșani și Vejle, Lazar e la Astra in 2017, iar în acest sezon a bifat 28 de partide.

1.000.000 de euroe cota lui Lazar

Lazar, care are o selecție în naționala României, în amicalul cu Belarus, vine la Craiova pentru a se lupta pentru un post de titular cu italianul Mirko Pigliacelli (27 de ani), care mai are contract cu oltenii pentru încă un sezon.

David Lazar a fost dorit și de CFR Cluj

În decembrie 2020, de Lazar s-a interesat și CFR Cluj, dar clujenii au abandonat pista. Sursele GSP.ro dezvăluiau în acest moment că Lazar insista să fie lăsat să plece, fiind disperat de situația financiară precară de la club.

VAR Cornel Șfaițer, după ședința Comitetului Executiv: „Vom avea VAR din sezonul viitor!”

Citește mai multe știri despre Craiova: 

EXCLUSIV Delegare-șoc! CCA aruncă în aer derby-ul Craiova - FCSB: arbitrează dușmanul lui Gigi Becali

FCSB, păzea! Aspectul care îi îngrijorează pe „roș-albaștri” înainte de meciul cu Universitatea Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
stefy29
stefy29  •  29 Aprilie 2021, 01:59

Pe cand transferul definitiv al clonei la mogosoaia unde s-au nascut?

dakesis
dakesis  •  28 Aprilie 2021, 21:41

O mutare foarte bună! In mod paradoxal, Pigliaceli este prea bun pt Craiova și, in acelasi timp, nu indeajuns de bun. Este prea bun pt. că dă niste assisturi extraordinare, are un joc de picior cum rar se vede la un portar. Numai că asta este o chestie extra. Ce nu face el bine este jocul pe linia porții. Este totuși scund și ia niste goluri parabile. Avem în primul rând nevoie de un portar mai sigur. La Mirko sunt emoții la fiecare șut pe poartă. Chestia cu jocul de câmp și cu pasele monumentale e binevenită numai dacă prima condiție de portar foarte sigur e îndeplinită.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  28 Aprilie 2021, 20:25

Eu, nu cred ca se face acest transfer,doar in conditiile in care italianul doreste sa plece acasa.In alta ordine ,pentru sezonul urmator,daca doresc performanta,trebuie sa faca transferuri de jucatori pentru a intari apararea,mijlocul si atacul.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează