FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Încă un sezon! Mihai Rotaru i-a prelungit contractul unui lider al Universității Craiova

Nistor continuă în Bănie / Sursă foto: Facebook @ Universitatea Craiova
Nistor continuă în Bănie / Sursă foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat marti, 15 februarie 2022 14:20

Finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru, i-a prelungit contractul lui Dan Nistor pentru un sezon, până-n 2023. Mijlocașul venit de la Dinamo intrase în ultimele 6 luni de contract.

Dan Nistor continuă la Universitatea Craiova. Mijlocașul în vârstă de 33 de ani s-a înțeles cu finanțatorul Mihai Rotaru pentru prelungirea contractului scadent în vară cu un sezon, până-n 2023.

„Ceapă”, cum îi zic suporterii olteni, n-a avut un final de 2021 reușit, evoluțiile lui au lăsat adesea de dorit și se părea că în vară va părăsi clubul. Foarte interesată de serviciile sale s-a arătat în ianuarie Sepsi, iar un transfer la Sfântu Gheorghe l-ar fi ajutat să vină mai aproape de casă, el fiind din Rucăr.

Gest controversat în CSU Craiova - FCU Craiova » Ce le-a arătat arbitrilor un jucător al echipei lui Napoli: „Câți bani?”
CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA
Gest controversat în CSU Craiova - FCU Craiova » Ce le-a arătat arbitrilor un jucător al echipei lui Napoli: „Câți bani?”

Încă un sezon! Dan Nistor continuă la Universitatea Craiova

În cele din urmă, însă, a ales să meargă mai departe cu CSU și a acceptat oferta lui Rotaru. Un cuvânt greu de spus, se pare, l-a avut antrenorul Laurențiu Reghecampf. Din informațiile Gazetei, Nistor este mâna sa dreaptă în vestiar, omul care-l ajută cel mai bine în relația cu ceilalți jucători din lot, astfel că tehnicianul a insistat să lucreze cu el și-n sezonul viitor.

Încă un sezon! Mihai Rotaru i-a prelungit contractul unui lider al Universității Craiova
Dan Nistor rămâne în Bănie

Mijlocașul a fost adus la Craiova în ianuarie 2020, de la Dinamo, în schimbul sumei de 260.000 de euro. Atunci a semnat pe două sezoane și jumătate.

14.000 de eurolunar câștigă Dan Nistor la Universitatea Craiova

VIDEO Dan Nistor, interviu la 2 ani de când a semnat cu oltenii

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Gest controversat în CSU Craiova - FCU Craiova » Ce le-a arătat arbitrilor un jucător al echipei lui Napoli: „Câți bani?”

A venit nota de plată după derby-ul Craiovei » Amenzi mari dictate de Jandarmerie după ce ultrașii celor două echipe au oprit meciul de două ori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  15 Februarie 2022, 18:23

...Inca un sezon fara campionat...

stefan..
stefan..  •  15 Februarie 2022, 14:16

Cu bune si mai putin bune, Nistor este jucatorul Stiintei care gaseste cel mai bine ultima pasă a fazei de atac. Asa cum a fost cazul si in partida cu caii, la golul al doilea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează