FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mirel Rădoi primește întăriri » Cine poate juca la Craiova în locul lui Papp la meciul decisiv din Conference League

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2022 13:24 / Actualizat duminica, 21 august 2022 14:49

Mirel Rădoi primește o veste bună înainte de returul cu Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul Conference League. 

  • După 1-1 în tur, Hapoel Beer Sheva - CS Universitatea Craiova se joacă joi, de la ora 20:00 (liveTEXT pe GSP.ro).
Debeljuh, șantajat de CFR Cluj! Cum vor șefii să-l determine să accepte un salariu mai mic + 1,8 mil. € pierduți din cauza kinetoterapeutului!
CFR CLUJ
Debeljuh, șantajat de CFR Cluj! Cum vor șefii să-l determine să accepte un salariu mai mic + 1,8 mil. € pierduți din cauza kinetoterapeutului!

După ce l-a pierdut pe Paul Papp, eliminat la pauză după ce a lovit un adversar, formația olteană primește o veste bună: Valerică Găman a revenit la antrenamente. 

Mirel Rădoi, antrenorul oltenilor, îl are din nou la antrenamente pe Valerică Găman, potrivit Fanatik. Fundașul de 33 de ani se pregătește alături de colegii săi și ar putea apărea în echipa oltenilor la returul din Israel. 

Găman a bifat 4 meciuri în acest sezon, ultimul fiind pe 31 iulie, în meciul cu Rapid, când a acuzat probleme musculare la coapsa dreapta și nu a mai continuat meciul. 

Sorin Cârțu anunță viitorul lui Paul Papp: „Nu se pune problema să plece”

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, spune că amenda e singura procedură disciplinară pe care o va îndura Paul Papp (32 de ani).

 „Nu se pune problema să plece. Oricum, voiam să mai îmbunătățim compartimentul defensiv, să mai luăm pe cineva. A luat un roşu, ce să îi facem acum? A greşit, plăteşte. Cum plătește? Amendă, păi, altceva ce să faci? Poate să joace în campionat acum, dacă decide antrenorul. 

Până la urmă a fost şi o amplificare a gestului lui, din câte am văzut şi din interviul pe care l-a dat jucătorul din Israel, a spus că doar l-a împins. De acolo şi până să spui că a fost comportament violent, nu ştiu... nu mi se pare, dar aşa s-a scris, aşa s-a decis.  I-am reproşat când am mers la vestiare, iar el mi-a zis: «Nea Sorin, doar l-am împins, nu i-am făcut mare lucru»”, a dezvăluit Cârțu, în emisiunea „Sport Center”, moderată de Dan Udrea la Orange Sport. 

VIDEO  Dumitru Dragomir nu iartă gestul lui Papp: „Așa ceva este inadmisibil!”

Citește și:

EXCLUSIV Cât trebuie să scoată din cont Mihai Rotaru pentru a-l transfera pe căpitanul lui Sepsi » Covăsnenii au ofertă și pentru alt titular!

Gabi Tamaș, despre eliminarea lui Papp în Conference League: „Poate aș fi făcut aceeași prostie. Și fotbaliștii suferă”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
relu1250
relu1250  •  22 August 2022, 11:17

Gaman alt expirat care te poate lasa cu fundul in drum in orice moment

dandana
dandana  •  21 August 2022, 23:45

*** Cât de găman este foarte bun, dar s-a rupt foarte des. Ce nu înțeleg este de ce nu se fac transferuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

potec
potec  •  21 August 2022, 19:56
Postat de koukourigou pe 21 August 2022, 16:16

Gaman alt expirat care te poate lasa cu fundul in drum in orice moment. Pana la urma la Papp se va pune basmaua pe tambal. Dar cineva trebuie sa-i invete si pe fotbalistii astia cum sa reactioneze. Daca Papp mergea primul la arbitru si se plangea, lucrurile se desfasurau (poate) invers. Asa, s-au dus evreii in grup, au reclamat, n-a fost nimeni sa dea o replica si gata. Eu cred ca cineva de la CSU are sarcina si obligatia si chiar este platit sa supravegheze ce se intampla cu echipa. El unde a fost in momentul intamplarii respective? Lui nu-i trage nimeni din parale? Cartu cum si-a permis sa plece din stadion si sa lase echipa fara pesedinte? Daca toata lumea face ce vrea, de ce Papp ar fi mai fraier?

Bai omule tu ai probleme , comentezi aiurea mereu mai bine fugi la mititelu si lasa-ne. Tu chiar crezi ca exista un om special care aduna jucatorii ca pe copiii in pauze si la sfirsit? Sunt oameni maturi sunt antrenori secunzi crezi ca mai trebuie un om special pt adunarea jucatorilor pe teren? Il tot tragi la raspundere pe Cirtu , chiar daca a plecat desi el spune ca nu a plecat cu ce a aafectat evolutia echipei in teren? Crezi ca jucatorii stau si se uita in tribuna sa vada daca mai e Cirtu acolo? Cum adica toata lumea face ce vrea, unde vezi tu asta sau te trezesti vorbind? Ce a facut pap e foarte grav nu se compara cu ce a facut cirtu , radoi sau bancu cum tot comenteaza unii. Gesturile lor au fost reprobabile dar nu au influentat rezultatul final in schimb pap chiar a periclitat un obiectiv al clubului, se putea cistiga meciul asta si se mergea altfel in israel. Tot comentezi de jucatori gaman e praf si tot asa dar care jucator e bun, zi ba specialistule ce fundas ar trebui adus acum? Si mai departe mijlocasi, atacanti, da ba nume concrete ca asa e usor sa bati cimpii. Si p-astia care sunt ii dam afara pe toti sau mai pastram din ei? E plin fotbalul romanesc numai de jucatori de valoare numai la craiova nu sunt si nici nu vor sa-i aduca nu-i asa?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează