FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Universitatea Craiova i-a cerut Rapidului să mute meciul de săptămâna viitoare » Răspunsul giuleștenilor

Universitatea Craiova încearcă amânarea meciului cu Rapid
Foto: Imago
Universitatea Craiova încearcă amânarea meciului cu Rapid Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 16:26 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 17:00

Universitatea Craiova se confruntă cu multe cazuri de coronavirus la echipă. Nu mai puțin de 9 jucători sunt pozitivi înaintea meciului cu Rapid de săptămâna viitoare. În aceste condiții, oltenii le-au cerut rapidiștilor permisiunea de a muta meciul.

Meciul este programat sâmbătă pe 22 ianuarie, de la ora 20:00, dar oltenii speră să-l decaleze pentru a-și recupera din jucători.

Haos la Dinamo! » „Câinii” nu reușesc să se despartă de fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican
DINAMO
Haos la Dinamo! » „Câinii” nu reușesc să se despartă de fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican

Din informațiile GSP, Craiova dorește ca meciul cu Rapid să se dispute luni, 24 ianuarie. Giuleștenii au fost de acord să le întindă o mână de ajutor rivalilor și să mute meciul.

Pentru ca partida să fie mutată trebuie să-și mai dea acordul Liga Profesionistă și televiziunile. În acest moment, pe 24 ianuarie sunt programate meciurile Botoșani - Sepsi de la ora 17:30, în timp ce de la 20:00 se înfruntă Farul Constanța și FCU Craiova.

Focar de Covid -19 la Craiova

Echipa din Bănie se confruntă cu probleme medicale cu doar 8 zile înainte de reluarea Ligii 1. Universitatea a confirmat pe Facebook informația dezvăluită de jurnalistul Vlad Nedelea în cadrul emisiunii GSP Live, anume că echipa a fost lovită de coronavirus.

„În urma unei retestări RT-PCR, mai mulți componenți din cadrul lotului nostru și din cadrul staffului au fost depistați pozitiv COVID-19. Cu excepția unui singur membru din staff, toți ceilalți sunt asimptomatici”, se arată în comunicatul clubului, publicat la scurt timp după încheierea emisiunii GSP Live.

Accidentatul Houri, Bancu, Screciu, Koljici, Căpățână, Marius Constantin, Alex Crețu, Ionut Vînă și Paul Papp sunt fotbaliștii olteni infectați cu coronavirus. De asemenea, Florin Tene și Cristi Țermure, ambii în staful lui Laurențiu Reghecampf, sunt și ei pozitivi.

Citește alte știri din Liga 1:

Haos la Dinamo! » „Câinii” nu reușesc să se despartă de fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican

Sepsi OSK - FC Argeș 2-2 » Concluziile lui Bergodi după amicalul de la Sf. Gheorghe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
adiras
adiras  •  15 Ianuarie 2022, 08:43

Intrebare: cati din cei infectati sunt vaccinati? GSP, de ce nu incepi taierea de capete, ca in cazul FCSB. Sau si cei vacciati se pot imbolnavii? Ce se cerea de catre FCSB la vremea respectiva, ca toti jucatorii sa fie testati, inclusiv cei vaccinati incepe sa se dovedeasca necesara?

1240187572730378
Ionel Vancea  •  15 Ianuarie 2022, 00:33

Gsp: "Meciul este programat sâmbătă pe 22 ianuarie, de la ora 20:00, dar oltenii speră să-l decaleze pentru a-și recupera din jucători." Comentariu: "Să-l decaleze" înseamnă "să-l joace înainte de data respectivă". Ce zici, "jurnalistule", te jignește lumea sau îți spune adevărul când te face *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1472465589475328
Leo Sima  •  14 Ianuarie 2022, 23:07
Postat de Ticu Troya pe 14 Ianuarie 2022, 21:08

Să mori tu !! Ia zi stropiți-ași , unde-i greșeala !? Aaa , că trebuia să mai zic , că oltenii sunt lași și tradatori ...dar asta o știi și tu !

Tu esti prostul Romaniei gogule

Vezi toate comentariile (13)
Comentează