FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Sepsi OSK - FC Argeș 2-2 » Concluziile lui Bergodi după amicalul de la Sf. Gheorghe

Sepsi OSK - FC Argeș // foto: Facebook @ Sepsi OSK
Sepsi OSK - FC Argeș // foto: Facebook @ Sepsi OSK

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 14:13 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 15:47

Sepsi OSK și FC Argeș, echipe cu pretenții de play-off în Liga 1, au disputat astăzi un meci amical, rezultatul final fiind 2-2.

În această după-amiază, Sepsi OSK și FC Argeș s-au duelat într-un meci amical desfășurat la Sf. Gheorghe, pe noul stadion al covăsnenilor.

Rapid, victorie în ultimul amical al iernii » „Dubla” lui Sefer a adus primul succes al giuleștenilor din Antalya
AMICAL
Rapid, victorie în ultimul amical al iernii » „Dubla” lui Sefer a adus primul succes al giuleștenilor din Antalya

Remiză în amicalul Sepsi OSK - FC Argeș 

Cristi Dumitru a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 33, iar avantajul minim al piteștenilor s-a menținut până spre finalul partidei. În minutul 79, Said a făcut 2-0 de la punctul cu var, dar elevii lui Cristiano Bergodi au întors scorul în prelungiri. Mai întâi a marcat Dragomir (minutul 90+2), apoi Damașcan (90+3).

La final, Cristiano Bergodi s-a declarat mulțumit de modul în care a decurs pregătirea de iarnă și a prefațat primul meci oficial din an, împotriva celor de la FC Botoșani (24 ianuarie). 

„Echipa s-a antrenat bine în cursul acestor 9-10 zile de când am revenit. Am avut vreme bună, am putut să ne antrenăm, iar astăzi am avut un meci bun. Sunt mulțumit de cantonament, mai avem o săptămână bună, lungă, înainte de meciul cu Botoșani. Băieții s-au antrenat bine, mă bucur că am terminat fără accidentări.

Jucăm la Botoșani, vremea probabil nu va fi propice. Pe 24 ianuarie probabil va fi frig, dar oricum ne-am adaptat la aceste condiții de vreme rea. Vom încerca să luăm punctele acolo, să începem bine anul. Avem un meci greu, dar suntem încrezători că băieții vor face o treabă bună”.

Sepsi OSK - FC Argeș 2-2, echipe de start

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas - Păun, Eder, Bojic - Bărbuț, Tudorie, Golofca

FC Argeș: Greab - Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici - Șerban, Meza Colli - Arias, Ișfan, Dumitru - Fatai

  • FC Argeș ocupă locul 8 în Liga 1, cu 28 de puncte acumulate în 21 de etape, în vreme ce Sepsi este a 10-a, cu două puncte în minus. 
  • Ambele formații au ca obiectiv accederea în play-off.

Mai multe știri din Liga 1: 

CFR, bună de plată! » Procese pierdute de ardeleni cu 2 foști jucători

MM Stoica, uluit de transferurile făcute de Dinamo: „Să mă ierte, nu vreau să jignesc niciun jucător”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează