FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

MM Stoica, uluit de transferurile făcute de Dinamo: „Să mă ierte, nu vreau să jignesc niciun jucător”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 13:14 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 13:38

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat transferurile făcute de rivala Dinamo, cu care alb-roșii speră să scape de la retrogradare.

Dinamo i-a adus iarna aceasta pe Marius Tomozei, Răzvan Patriche și Igor Jovanovic, în timp ce Alin Buleică se află în probe. MM Stoica nu e impresionat de mutările rivalilor, considerând că pentru un nume ca Dinamo, este nevoie să aduci fotbaliști mult mai valoroși. 

CFR, bună de plată! » Procese pierdute de ardeleni cu 2 foști jucători
CFR Cluj
CFR, bună de plată! » Procese pierdute de ardeleni cu 2 foști jucători

„Dinamo trebuie să se întărească, Dinamo are nevoie de... dar să mă ierte Buleică, Tomozei, nu vreau să jignesc niciun jucător, dar cred că altceva se aşteaptă, ca nume, pentru Dinamo, pentru a se întări o echipă care vrea să scape din zona aia, să iasă. 

Lui Stoican îi trebuie mai mult decât o baghetă magică, e complicat, pentru că la Dinamo nu ai linişte să lucrezi ca la Iaşi sau ca la Tg. Jiu, la Dinamo e presiune foarte mare”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Dinamo mai pregătește un transfer » Francez din liga a 3-a spre a 4-a așteptat în „Ștefan cel Mare”

Dinamo este pe cale să bifeze transferul cu numărul 4 din această iarnă. Oficialii „câinilor” îl așteaptă la București pe mijlocașul Balthazar Pierret (21 de ani).

Fotbalistul francez, care a evoluat ultima oară la Boulogne, o echipă din liga a treia din Franța, și-a dat acordul, în principiu, spre a semna cu bucureștenii. Balthazar Pierret vine la solicitarea noului team-manager Florin Răducioiu, a susținut Fanatik, sursele GSP afirmând că va trebui ca roș-albii să se mulțumească și cu un fotbalist necunoscut, la început de carieră, după refuzurile pe bandă rulantă ale unor jucători cu meciuri în Liga 1.

MM Stoica, uluit de transferurile făcute de Dinamo: „Să mă ierte, nu vreau să jignesc niciun jucător”
Balthazar Pierret

CV-ul nu este unul atractiv pentru Pierret, care vine la Dinamo pentru a face un pas înainte. Boulogne e ca Dinamo, pe penultimul loc, dar în Liga a 3-a!

Balthazar a adunat 10 meciuri în acest sezon la formația sa, doar două ca integralist, iar ultima lui prezență datează de pe 5 noiembrie. Nu se știe exact care este situația sa în privința pregătirii, cu o săptămână înaintea startului oficial de 2022 pentru Dinamo.

VIDEO De ce urăște Andrei Ivan pe Dinamo: ”N-o suport! Am fost în probe și mi-au zis că nu-s bun! Acum îi taxez peste tot! Karma”

Citește alte știri din Liga 1:

Universitatea Craiova confirmă infectările cu COVID-19 din lot după dezvăluirile de la GSP Live: „Mai multe cazuri pozitive” » Cine sunt infectaţii

Valeriu Iftime, ultimele detalii despre transferul lui Racovițan: „Se pare că va accepta” » Ofertă pentru încă un jucător al moldovenilor

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (21)
173119800948796
George Nelu  •  15 Ianuarie 2022, 19:09

Dinamo transfera sa scape de retrogradare.

creeperno115
creeperno115  •  14 Ianuarie 2022, 22:40

Ce treaba are meme cu Dinamo? Jurnalistul care i-a pus asemenea intrebare e vai de steaua lui!

romeverest
romeverest  •  14 Ianuarie 2022, 19:51

Oare de ce slujbasul asta nu isi vede de treaba lui ?? O explicatie ar exista….individul nu mai are niciun cuvant de spus la echipa ciobanului, asa ca are mai mult timp liber si se lanseaza in tot felul de aprecieri per la televizor !!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează