FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

VIDEO // EXCLUSIV Valeriu Iftime, ultimele detalii despre transferul lui Racovițan: „Se pare că va accepta” » Ofertă pentru încă un jucător al moldovenilor

Bogdan Racovițan
Foto: Imago
Bogdan Racovițan Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 10:14 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 10:54

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre situația lui Bogdan Racovițan, fotbalist dorit de Rakow, ocupanta locului 3 în prima ligă poloneză.

Iftime a dezvăluit că șansele sunt foarte mari ca fundașul de 21 de ani să plece în această iarnă în Polonia, dar că nu s-ar supăra dacă Racovițan ar rămâne și în partea a doua a campionatului la Botoșani.

„La momentul acesta e posibil să plece cineva. 99%, de fapt nu, mai puțin, cred că un jucător va pleca. Cred că Bogdan. Are o ofertă interesantă din Polonia și noi am dat ultimul răspuns către ei miercuri. E fost un ciclu de schimburi de oferte și ultima am trimis-o noi miercuri. Se pare că va accepta. Dacă nu o vor face, nu ne supărăm foarte tare. 

Sper ca băiatul să rămână în aceeași stare. Că mă întreba și el, dacă știu ceva, ce spun eu despre acest transfer. În general nu prea îi sfătuiesc. Dacă nu-s sigur de context. Dacă pleca în Spania, în prima ligă, l-aș fi împins eu. În Polonia nu știu dacă e un fotbal mai echilibrat sau mai bun decât al nostru”, a declarat Vsile Iftime pentru GSP.ro

Valeriu Iftime: „Mai avem o ofertă pentru un jucător”

Patronul moldovenilor a dezvăluit că are o altă ofertă pe masă pentru un jucător al său, tot din Polonia. Este vorba despre Malcom Edjouma.

„Mai avem o ofertă pentru un jucător, tot din Polonia, pentru Edjouma. Pare destul de interesantă. E adevărat că suma nu-i foarte interesantă. Am zis că l-aș da pe Edjouma pe o ofertă de nerefuzat. Adică un milion de euro. Hai la 800.000 îl dau azi.

Însă la jumate deja mă gândesc. Pentru Racovițan luăm cam ce ne dorim, cu aproximație. Sare cu mult de 500.000 de euro”, a mai precizat Valeriu Iftime.

Citește alte știri din Liga 1:

Decizia lui Becali a prăbușit Liga 1! Am ajuns săracii Europei, sub Bulgaria

Ce-l nemulțumește pe Săpunaru la noul stadion din Giulești: „Vrem să nu mai vină spectatorii la meciuri, sau cum?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  14 Ianuarie 2022, 14:16

Nu primeste niciodata Botosani 500.000 euro pentru un fotbalist,este stire falsa sa ii creasca cota si poate vine Becali cu o oferta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează