FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - SEPSI

Ce decizie a luat Reghecampf în privința lui Jovan Markovic, după criticile aprige primite de puști la națională

Jovan Markovic e rezervă în partida CSU Craiova - Sepsi / foto: Cristi Preda (GSP)
Jovan Markovic e rezervă în partida CSU Craiova - Sepsi / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 20:39 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 20:56

Laurențiu Reghecampf îl odihnește pe Jovan Markovic în meciul CS Universitatea Craiova - Sepsi. Atacantul revenit de la națională e doar rezervă în partida din această seară.

Criticat aspru pentru pretațiile avute în meciurile echipei naționale, Jovan Markovic e protejat de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul oltenilor l-a lăsat pe bancă pe tânărul de 20 de ani care fusese titular în precedentele patru partide ale oltenilor din campionat.

„I-am zis un singur lucru lui Markovic, să fie mulțumit că a fost la echipa națională”, a declarat, înainte de meci, tehnicianul Laurențiu Reghecampf, la Digi Sport. 

Patronul Mihai Rotaru a sărit în apărarea lui Jovan Markovic

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, crede că Jovan Markovic (20 de ani) a fost criticat nejustificat în timpul partidei Macedonia de Nord - România, scor 0-0, din preliminariile Campionatului Mondial.

Haideți să îl comparăm cu ceilalți jucători din față. Șuturi exepediate: două Markovic, cât au avut împreună Sorescu și Man. El a avut o pasă decisivă, a lăsat colegul singur cu protarul. Mingi pierdute: 11 Markovic, 10 Man. Mingi recuperate: Markovic 3, Man 0, Sorescu 1”, a spus Mihai Rotaru, la Pro X.

Mihai Rotaru l-a criticat și pe Dennis Man. Fotbalistul celor de la Parma a fost surprins de mai multe ori gesticulând în direcția lui Markovic: „Man să își vadă de joc. Să nu ridice mâinile. La noi, la Craiova, dacă ridică cineva mâinile primește 1.000 de euro amendă. Întrebați-l pe Cicâldău sau pe Nistor. Mi se pare mai grav ce a făcut Man”.

„Fraților, ce a făcut acest copil? Măcar a încercat poarta!” » Cel mai hulit „tricolor”, apărat după meciul cu Macedonia de Nord
MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA 0-0
„Fraților, ce a făcut acest copil? Măcar a încercat poarta!” » Cel mai hulit „tricolor”, apărat după meciul cu Macedonia de Nord

Jovan Markovic, prestație slabă în disputa cu Macedonia de Nord

Jovan Markovic a fost unul dintre cei mai slabi „tricolori” în Macedonia de Nord - România, lucru confirmat și de nota primită în Gazeta Sporturilor. Doar el și Andrei Cordea au primit 4.

Jovan Markovic a avut cel mai slab index InStat dintre toți titularii trimiși trimiși de Mirel Rădoi în disputa de la Skopje, 210. Atacantul lui CSU Craiova a avut și cel mai mic procentaj al paselor reușite, doar 67% și a câștigat 39% dintre dueluri. La acest capitol, doar Dennis Man a fost inferior.

Citește și alte știri de actualitate: 

Programul complet al „16-imilor” Cupei: când e programat derby-ul Craiova - CFR Cluj + când joacă FCSB, Rapid și Dinamo

Mihai Rotaru l-a confruntat în direct pe comentatorul meciului Macedonia de Nord - România: „L-ai călcat în picioare pe Markovic!” + Atac și la Man: „E grav ce a făcut”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ucluj2011
ucluj2011  •  13 Septembrie 2021, 22:49

Markovic ăsta este slab rău!!! Nu-l poți compara cu Sorescu sau Man.

cornelcc
cornelcc  •  13 Septembrie 2021, 22:17
Postat de bazinga pe 13 Septembrie 2021, 21:33

Antitalent in stare pura.

Merita "odihnit"!

elgabri
elgabri  •  13 Septembrie 2021, 21:52

La nationala e ca la ruleta mai bagi un ban la selectioner il mai baga pe jucator o data !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează