FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA 0-0

„Fraților, ce a făcut acest copil? Măcar a încercat poarta!” » Cel mai hulit „tricolor”, apărat după meciul cu Macedonia de Nord

Man l-a certat pe Markovic chiar în timpul meciului / foto: Cristi Preda (GSP) +41   FOTO
Man l-a certat pe Markovic chiar în timpul meciului / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 19:10 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 20:09

Aspru criticat pentru prestațiile de la națională, Jovan Markovic, puștiul de 20 de ani al Craiovei, e apărat de Gigi Vâlcu, cel care l-a descoperit și antrenat pe atacant la Corabia.

Markovic a fost folosit de Rădoi în toate cele trei partide din septembrie, cu Islanda (2-0), Liechtenstein (2-0) și Macedonia de Nord (0-0). Fotbalistul n-a impresionat în aparițiile sale și a fost criticat de numeroși oameni de fotbal. Cel care-l apără e chiar cel care l-a descoperit pe Markovic. 

Jovan Markovic, apărat de antrenorul Gigi Vâlcu: „Are doar 20 de ani, voiați să rupă de unul singur norii?”

„Acest copil a muncit foarte mult ca să ajungă la acest nivel și la echipa națională, dar acum văd că a devenit inamicul numărul unu pentru mulți specialiști din fotbalul românesc. Ce a făcut, mă, fraților acest copil?

Voi știți cât a muncit acest copil ca să ajungă până aici? Are doar 20 de ani, voiați să rupă de unul singur norii? Păi voi nu ați văzut că Liechtenstein se apăra pe două linii și nu aveai pe unde să intri? Nu ați văzut că în meciul cu Macedonia, portarul Niță a fost cel mai bun om al nostru?

De bine, de rău, Markovic a încercat poarta și a tras, dar alții, mai experimentați ca el, câte șuturi au tras? L-am găsit acum pe Markovic vinovatul principal, iar de comentatorii partidei cu Macedonia ce să mai spun? Dădeau în Markovic din cinci în cinci minute.”, a declarat Gigi Vâlcu, potrivit Prosport.

Eu am mare încredere Reghecampf și sunt singur că îl va pune pe picioare pe Jovan la Craiova și îl va trimite de acum la națională mult mai bine pregătit. Aveți un pic de răbdare cu Markovic. Are abia 20 de ani - Gigi Vâlcu

Acarul Markovic și fotbalul...
MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA 0-0
Acarul Markovic și fotbalul...

Markovic, prestație dezamăgitoare în Macedonia de Nord

Markovic a fost de departe cel mai slab jucător de pe teren. Deși are calitate tehnică, atacantul Universității Craiova a dezamăgit crunt la Skopje. În unele momente, era atât de groggy încât își punea mâinile pe genunchi și privea spre joc ca un spectator din primul rând. Pare incredibil, dar asta s-a întâmplat chiar și în minutul 25! 

În consecință, colegii au început să-l evite. Mai mult, Dennis Man a gesticulat nervos în prima repriză în timp ce se uita mustrător la Rădoi, observând că atacantul e total depășit de ritm și cerându-i din priviri selecționerului să-l schimbe. Nu a venit înlocuirea decât în minutul 63. 

Inițial, Mirel i-a cerut lui Jovan să se calmeze, însă a „explodat” până la finalul primei reprize, după ce a văzut că nu-i iese absolut nimic singurului „vârf” din lotul pe care-l avea la dispoziție.

Ciprian Marica a numit „tricolorul” care l-a dezamăgit: „Nu mi-a plăcut, în minutul 35 era sleit de puteri”
MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA
Ciprian Marica a numit „tricolorul” care l-a dezamăgit: „Nu mi-a plăcut, în minutul 35 era sleit de puteri”

3 goluria marcat Jovan în cele 8 selecții la naționalele de juniori ale României U17 și U19

42 de meciuriși 8 goluri are Markovici în L1, pentru CSU Craiova și Clinceni

Markovic, feblețea lui Mihai Rotaru 

Jovan e considerat noua bijuterie a patronului CSU Craiova, Mihai Rotaru. „Markovic e cel mai aproape de a face pasul spre marea performanță dintre jucătorii noștri mai tineri. Arată bine, a slăbit mult. Cred că spune multe asta. 

Sunt trei jucători din România care valorează 20 de milioane de euro, primul e Cicâldău, al doilea e Markovic și al treilea e Octavian Popescu de la FCSB. Ei pot valora sume foarte mari, dar asta nu înseamnă că se vor și vinde pe aceste sume, pentru că Liga 1 are un handicap în mercato”, a declarat Rotaru, în iunie, la ProX. CSU Craiova l-a vândut pe Cicâldău, în iulie, la Galatasaray pentru 6,5 milioane de euro.

VIDEO Mirel Rădoi, prima reacție după ieșirea nervoasă a lui Marin: „Ce a spus Răzvan?!”

Citește și alte știri despre naționala României: 

Mirel Rădoi, luat la țintă: „Abordare greșită și nesănătoasă! Unde-i mingea-i și grămada”

VIDEO Mirel Rădoi, prima reacție după ieșirea nervoasă a lui Marin: „Ce a spus Răzvan?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
scorpio2808
scorpio2808  •  10 Septembrie 2021, 10:11

Ce sportiv e ala care sta cu mainile pe genunchi in minutul 25? La un moment dat Man ridica mainile de nervi cand copilul renunta sa alerge dupa minge. Ca sa nu mai zic ca a exasperat pe toata lumea cu pasele simple gresite. Radoi cred ca l-a urmarit foarte bine, i-a vazut parametrii fizici, a vazut de cate suturi are nevoie sa dea un gol. Pai de ce n-ati zis bre ca ne trebuie agresivitate in atac, Morosanu si Ghita erau disponibili.

unulobisnuit
unulobisnuit  •  09 Septembrie 2021, 23:59
Postat de observator_ipohondru pe 09 Septembrie 2021, 21:05

Ce nu intelegeti, domnule Vâlcu? Nu pot fi criticati fotbalistii lui Hagi, nici ai lu Becali, nici altii. Marcovici este singur pe lume, asa ca s-a primit ordin de zi pe unitate sa se traga in el. Si ordinul se executa, nu se discuta, alfel sunt scosi din portie. Mironica a fost primul care a priceput chestia asta. Daca imi poate arata cineva o realizare a lui Man sau Sorescu, eu le mananc jambierele. N-au facut nici macar cat Marcovici, dar sunt niste galactici.

Man și Sorescu au jucat? Echipa asta,cu toate scuzele valabile sau inventate,nu are identitate,nu are stil,nu are niciun orizont. Cine trebuie să traseze aceste obiective clare? Cineva care are principii,dar care are principii sănătoase și puse în practică dau rezultate. Ați identificat”vinovatul”…

1902597763099018
Gabriel Dumitru  •  09 Septembrie 2021, 23:09

Cum a fost Cordea??? Marcovici a fost cel mai slab dar cu 10 clase peste acest Cordea, Mironica mare crainic TV , ti-a placut Cordea????

Vezi toate comentariile (25)
Comentează