FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONCLUZII

GROGGY! 3 detalii remarcate de trimișii GSP în Macedonia » Jucătorul care și-a enervat și colegii + strigătul lui Rădoi

Articol de , - Publicat joi, 09 septembrie 2021 09:00 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 09:22

România a remizat cu Macedonia de Nord, 0-0 la Skopje. Chiar dacă nu au reușit să profite de pasul greșit comis de Armenia cu Liechtenstein, 1-1, „tricolorii” rămân în grafic pentru poziția secundă, care duce la „baraj”. În continuare, 3 detalii remarcate de trimișii Gazetei în Macedonia.

  • Ce meciuri mai are România de jucat: Germania (d), Armenia (a), Islanda (a) și Liechtenstein (d).

1. Markovic, o catastrofă!

Markovic a fost de departe cel mai slab jucător de pe teren. Deși are calitate tehnică, atacantul Universității Craiova a dezamăgit crunt la Skopje. În unele momente, era atât de groggy încât își punea mâinile pe genunchi și privea spre joc ca un spectator din primul rând. Pare incredibil, dar asta s-a întâmplat chiar și în minutul 25! 

În consecință, colegii au început să-l evite. Mai mult, Dennis Man a gesticulat nervos în prima repriză în timp ce se uita mustrător la Rădoi, observând că atacantul e total depășit de ritm și cerându-i din priviri selecționerului să-l schimbe. Nu a venit înlocuirea decât în minutul 63.

Inițial, Mirel i-a cerut lui Jovan să se calmeze, însă a „explodat” până la finalul primei reprize, după ce a văzut că nu-i iese absolut nimic singurului „vârf” din lotul pe care-l avea la dispoziție. 

+37 FOTO

4este nota primită de Markovic pentru prestația de aseară. Cea mai mică, alături de Cordea

2. Dennis Man, inutil în flanc

Deian Sorescu, uneori absent în defensivă, a căutat mult mai mult profunzimea în partea stângă decât Dennis Man în dreapta. „Extrema” Parmei s-a mulțumit să primească balonul la picior, crezând că poate face diferența „din gleznă”. N-a fost cazul. 

Evoluția răsplătită de joc a fost cea a fotbalistului de la Dinamo, care a semnat cea mai importantă ocazie a României (22), când a încercat să prindă vinclul dintr-un unghi complicat. 

Din acest motiv, în minutul 63, după ce Markovic și Nedelcu au părăsit terenul pentru a le face loc lui Cordea, respectiv Răzvan Marin, Man a trecut „9”, aportul lui în bandă fiind unul insignifiant. Nici în centrul atacului nu a rupt norii.

3. Strigătul lui Rădoi

Minutul 74 a produs o serie de permutări în formația noastră. Marius Marin i-a luat locul lui Sorescu, a devenit „închizător”, celălalt Marin, Răzvan, a urcat inter, iar Stanciu a trecut din centru în banda stângă. 

Deși rezultatul nu era unul dezastruos, 0-0, Rădoi striga la elevii săi în minutul 85 să stea cât mai sus în terenul adversarilor. N-am reușit să punem mari probleme, dar măcar nu i-am lăsat pe macedoneni să ne asedieze.

3 „tricolori”au evoluat pe mai multe poziții în Macedonia de Nord: Stanciu (inter și „extremă”), Man („extremă” și „9 fals”), Răzvan Marin („închizător” și inter)

Imagini de la Ziua Națională a Macedoniei de Nord:

Citește mai multe știri despre echipa națională:

România, încurcată de egalul dintre Armenia și Liechtenstein » Rădoi: „Ar fi fost mult mai ușor pentru noi cu victoria Armeniei”

Liderul „tricolorilor” e optimist: „Suntem favoriți să ajungem la baraj!” + moment de sinceritate: „Nu meritam mai mult”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (29)
tristan
tristan  •  09 Septembrie 2021, 22:38
Postat de ionica007 pe 09 Septembrie 2021, 15:25

M-am prins... Este foarte usor sa bagi batul prin gard, dar nu ai solutii cand iti dai seama ca gardul are si o spartura...:)...

***oi-pentru-meciurile-cu-islanda-liechtenstein-si-macedonia-1241077 Uite ce soluție avea Rădoi.. cartonasul roșu îl suspendă pt o etapă ...atât.. Uite

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tristan
tristan  •  09 Septembrie 2021, 16:02
Postat de ionica007 pe 09 Septembrie 2021, 15:25

M-am prins... Este foarte usor sa bagi batul prin gard, dar nu ai solutii cand iti dai seama ca gardul are si o spartura...:)...

da ba , m-ai gasit tocmai pe mine singurul care nu i de acord cu selectia lui Markovici..bravo ma, ma bucur ca te -ai linistit...tot uit ca tu detii adevarul absolut si nu cumva sa te contrazica cineva...ramai tu cu parerea ta si noi restul, cu parerea ca Markovici e si indolent si netalentat..

ionica007
ionica007  •  09 Septembrie 2021, 15:25
Postat de tristan pe 09 Septembrie 2021, 15:09

Omule,eu refuz sa cred că Intr un campionat ,fie și slab cum e liga 1, nu ai o soluție mai bună că Markovici...eu nu am stat sa analizez cine merită și cine nu..nu e treabă mea...dar eu n am văzut niciodată un jucător la națională sa joace atât de prost că și Markovic...e cred că al doilea meci după cel cu Islanda in care iese cel mai prost jucător ...

M-am prins... Este foarte usor sa bagi batul prin gard, dar nu ai solutii cand iti dai seama ca gardul are si o spartura...:)...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează