FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA

Ciprian Marica a numit „tricolorul” care l-a dezamăgit: „Nu mi-a plăcut, în minutul 35 era sleit de puteri”

Ciprian Marica +41   FOTO
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 00:20 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 00:22

Ciprian Marica (35 de ani), fostul atacant al echipei naționale a României, nu a fost impresionat de prestația lui Jovan Markovic (20 de ani) din meciul cu Macedonia de Nord, scor 0-0. 

Cronica meciului Macedonia de Nord - România

Lipsa de soluții din atacul României l-a constrâns pe selecționerul Mirel Rădoi să-l titularizeze pe Jovan Markovic în meciul de la Skopje. Tânărul atacant al celor de la CSU Craiova a avut o evoluție slabă, a pierdut multe mingi și nu s-a coordonat cu coechipierii. Markovic a suferit și din punct de vedere fizic, fiind înlocuit în minutul 63.

Ciprian Marica: „Markovic nu mi-a plăcut, în minutul 35 era sleit de puteri”

„L-am văzut pe Markovic nepregătit. A fost ieșit total din joc, nu a ținut de minge, nu a creat pericol. Nu știu dacă a fost indolent sau nu poate mai mult. L-am văzut în minutul 35, dădea jambierele jos, era sleit de puteri. Ceva se întâmplă, înțeleg că ține dietă, dar nu m-aș grăbi să-l cataloghez, am văzut că are execuții. 

E un copil de 20 de ani, în creștere. Nu știu dacă merita să ajungă la echipa națională. Nu știu situația lui, dar e o problemă fizică la el, nu a putut ține ritmul jocului. Nu mi-a plăcut în această seară”, a comentat Marica la Pro TV, după meci. 

Fostul atacant al naționalei a văzut egalul drept un rezultat pozitiv pentru „tricolori”: „Egal cât o victorie, suntem în grafic după egalul Armeniei. Dacă am fi trecut pe foaie rezultatele pe care le doream înainte de aceste meciuri, cred că am fi fost mulțumiți cu 7 puncte. Ne-au ajutat și rezultatele. A fost un egal muncit, România a muncit. 

Nu avem jucători care să strălucească, un Elmas cu peste 60 de meciuri în Serie A. Am făcut față cu brio, felicitări pentru defensivă, le-am oferit puține șanse. Am fost destul de șterși în ofensivă, unde Man, Sorescu și Markovic au fost șterși, dar ne declarăm mulțumiți. În apărare era punctul nostru slab, dar vedem că se poate juca și o dată la 3 zile. Am arătat liniște în joc, am stat bine mental”. 

Macedonia de Nord a fost fizic net superioară nouă. Mental însă nu. Echipa României a jucat cu un spirit defensiv foarte bine pus la punct, fără să le dea profunzime macedonenilor, care aveau viteză în ultimii metri. Am jucat cu un spirit de sacrificiu, nu de mare performanță, atunci rezultatul este așteptat, unul real, care nu păcălește pe cineva. Asta s-a întâmplat pe teren, asta am avut.

- Ionuț Badea, la Pro TV

Ciprian Marica a numit „tricolorul” care l-a dezamăgit: „Nu mi-a plăcut, în minutul 35 era sleit de puteri”
Statisticile meciului, oferite de SofaScore

FOTO. Cele mai tari imagini din Macedonia de Nord - România 

+37 FOTO

Citește mai multe știri despre Macedonia de Nord - România:

România, încurcată de egalul dintre Armenia și Liechtenstein » Rădoi: „Ar fi fost mult mai ușor pentru noi cu victoria Armeniei”

Macedonia de Nord - România, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Alin Buzărin

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
2456334408024644
Vasile Vasile  •  09 Septembrie 2021, 13:47
Postat de Alexandru Chis pe 09 Septembrie 2021, 10:58

Sa-ti traiasca selectionalul Mirele! Nici ca se putea o mai mare "cizma" ratacitoare! Iata unde duce nepriceperea unui pseudo-antrenor de nationala! Ca l-a selectionat, mai-treaca-mearga, dar ca ai peristat in prostie si nu a mai adus un atacant in locul acestui pseudo-jucator... asta este de domeniul neprofesionalismului.

Oare a fost un meci amical si noi n-am stiut ?Doar asa s-ar putea explica "experimentul"lui radoi cu copilul asta !O fi jucator de viitor,dar sanse sa joace poate sa-i dea in amicale nu in cel mai important meci din cele 3 !!Dar...poate-i ordin de la impresara sotului csu !!(Aia omoara trei dintr-o lovitura ,nu ?I-o fi teama lui mirel !)

cornelcc
cornelcc  •  09 Septembrie 2021, 11:49
Postat de observator_ipohondru pe 09 Septembrie 2021, 10:32

Nu-l judecam pe Marica aici. A fost un jucator bunicel intr-o perioada. Era prea fragil, n-avea alura de atacant, dar ne-a ajutat. Judecam ce spune, pentru ca ce spune nu e corect, In primul rand, a fost un meci in care ai nostri au jucat foarte prost, cu exceptia catorva care au jucat doar prost. Acuma, indicatia de la Hagi si Becali este ca sa fie scos Marcovici tap ispasitor si Marica pune botul, alaturi de Mironica si alti care mai sunt. Departe de a-l considera pe Marcovici cu o prestatie deosebita, dar asa cum a jucat a tinut doi fundasi departe de poarta lui Nita, in timp ce pe partea galacticilor Man si Sorescu, fundasii adversi au facut tot jocul machedonilor. Dar ordinul e ordin, trebuie executat, altfel Marica &Comp sunt scosi din portie

Daca inca il consideri pe Markovici bun pentru nationala ne demonstrezi cu prisosinta cat te pricepi la fotbal. Evident ca este vina lui Ra2 ca acest pseudo-atacant a ajuns in lot si mai grav, pe teren! Poate este un fotbalist talentat, poate in viitor va demonstra ca merita, dar acum chiar nu era cazul sa fie selectionat si titularizat.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  09 Septembrie 2021, 10:58

Sa-ti traiasca selectionalul Mirele! Nici ca se putea o mai mare "cizma" ratacitoare! Iata unde duce nepriceperea unui pseudo-antrenor de nationala! Ca l-a selectionat, mai-treaca-mearga, dar ca ai peristat in prostie si nu a mai adus un atacant in locul acestui pseudo-jucator... asta este de domeniul neprofesionalismului.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează