FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI

L-a sunat Gigi? :)) Ce a făcut Reghe la pauza meciului cu FC Voluntari

Laurențiu Reghecampf a efectuat nu mai puțin de 3 schimbări la pauza meciului CS Universitatea Craiova - FC Voluntari. 0-0 după primele 45 de minute. +5   FOTO
Laurențiu Reghecampf a efectuat nu mai puțin de 3 schimbări la pauza meciului CS Universitatea Craiova - FC Voluntari. 0-0 după primele 45 de minute.

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 22:53 / Actualizat luni, 09 august 2021 23:45

Laurențiu Reghecampf a efectuat nu mai puțin de 3 schimbări la pauza meciului CS Universitatea Craiova - FC Voluntari. 0-0 după primele 45 de minute.

Deși apelase deja la 5 înlocuiri în primul „11” față de jocul precedent, cu FC Botoșani (1-2), Reghe nu a fost mulțumit de prestația elevilor săi din prima repriză de pe „Oblemenco”.

Și pe bună dreptate. CS Universitatea și-a desfăcut în puține rânduri adversara care venea după victoria obținută contra celeilalte echipe din Craiova, 2-1 vs FCU.

Totuși, decizia lui Reghe nu este una des întâlnită în fotbal, mai ales că tehnicianul oltenilor consumase o schimbare în prima repriză. 

Evident, tactica e întâlnită cel mai frecvent în România la FCSB, unde Gigi Becali taxează drastic evoluțiile jucătorilor săi.

Universitatea Craiova - FC Voluntari. Schimbările efectuate de Reghecampf la pauză:

A IEȘITA INTRAT
N. ConstantinCîmpanu
VînăMateiu
CăpățînăOfosu

Cum a început CSU Craiova meciul cu Voluntari (4-3-3): Pigliacelli - Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu - Nistor, Căpățînă, Vînă - Gustavo, Koljic, N. Constantin

Cum a început repriza a doua (4-2-3-1): Pigliacelli - Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu - Nistor, Mateiu - Cîmpanu, Gustavo, Ofosu - Markovic

Mutările lui Reghecampf au avut efect, iar oltenii s-au impus în final cu 3-0.

Elvir Koljic s-a „rupt” din nou!

În minutul 25 al meciului Universitatea Craiova - FC Voluntari, Elvir Koljic, care a resimțit în ultimele zile dureri la piciorul operat, a ieșit accidentat de pe teren.

Imaginile TV nu au surprins un moment anume în care Koljic să fi lovit de vreun adversar. Atacantul în vârstă de 26 de ani s-a așezat brusc pe gazon și a cerut schimbarea. Staff-ul medical l-a bandajat apoi în jurul gleznei de la piciorul drept.

Bosniacul, exasperat de situația sa medicală, a avut lacrimi în ochi după ce a încheiat socotelile cu meciul. În locul său, Reghecampf l-a introdus pe Jovan Markovic.

Așa arată glezna lui Koljic / captură Digi Sport 1
+1 FOTO

Atacantul bosniac s-a accidentat grav în octombrie 2020 - fractură de peroneu - în partida câștigată de CS Universitatea Craiova cu Poli Iași, scor 1-0.

A lipsit 6 luni! A revenit pe gazon spre finalul sezonului precedent, însă problemele fizice l-au chinuit din nou, iar bosniacul nu și-a putut ajuta echipa în lupta la titlu. Koljic a fost apt la începutul noului campionat, însă problemele nu l-au evitat.

CSU Craiova - FC Voluntari 3-0 » Repriza de aur a sezonului pentru olteni! Cum a rezolvat Reghe jocul + Clasamentul ACUM
CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 3-0
CSU Craiova - FC Voluntari 3-0 » Repriza de aur a sezonului pentru olteni! Cum a rezolvat Reghe jocul + Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cornelcc
cornelcc  •  10 August 2021, 14:28
Postat de observator_federal pe 10 August 2021, 04:53

Nimeni nu este mai prost ca Gigi!

Cu exceptia ta!

morisca_11
morisca_11  •  10 August 2021, 13:43

Bah craiovenilor nu v ati prins nici acuma , Rotaru a vandut echipa lui Becali de o saptamana si ceva ...voi sunteti acuma fcs b2

viata.de.caini
viata.de.caini  •  10 August 2021, 05:13

Bai "ziariștilor", *** Cum de a făcut asta trei schimbări, ca e împotriva firii? Numai ageamii fac d-astea...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează