FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIVOA

Vestea zilei la Craiova: „Ne-a promis doamna primar că va fi gata”

Universitatea Craiova a putea reveni la jumătatea lui septembrie pe „Ion Oblemenco” / Sursă foto: Facebook
Universitatea Craiova a putea reveni la jumătatea lui septembrie pe „Ion Oblemenco” / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 17:57 / Actualizat sambata, 20 august 2022 18:28

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, dezvăluie că a primit asigurări că schimbarea gazonului de pe „Ion Oblemenco” se va finaliza până pe 15 septembrie, cu două săptămâni mai devreme decât era preconizat inițial.

Oficialul alb-albaștrilor a discutat cu edilul Olguța Vasilescu, iar aceasta i-ar fi promis lui Cârțu că Universitatea va putea reveni pe „Ion Oblemenco” pe 15 septembrie. În acel week-end, oltenii au derby cu FCSB, meci care inițial ar fi trebuit să se joace la Severin.

Ne-a promis doamna primar că pe 15 va fi gata, ne-a promis că se vor face toate demersurile pentru ca noul gazon să fie gata pentru meciul cu FCSB din acel week-end. 

Dacă nu, măcar pentru un ipotetic meci în Conference”, a spus Sorin Cârțu, în emisiunea „Sport Center”, moderată de Dan Udrea la Orange Sport.

Pică varianta Arena Națională pentru grupele Conference League?!

Astfel, în cazul în care va avansa în grupele Conference League, CS Universitatea Craiova ar putea juca meciurile din grupe pe arena din Bănie, deși oltenii înștiințaseră UEFA că-și vor disputa partidele din grupe la București, pe Arena Națională.

Gazeta Sporturilor a informat pe 29 iulie că Universitatea Craiova a ales Arena Națională drept „casă” pentru eventualele meciuri din grupele Conference League, în condițiile în care stadionul pe care joacă de obicei, „Ion Oblemenco”, va fi indisponibil în acea perioadă. 

„Important e să ajungem acolo, avem strategii pentru toate scenariile. Dar trebuie să vorbim la UEFA, fiindcă atunci când a început competiția a trebuit să anunțăm la UEFA unde vom juca”, a mai spus Cârțu.

Festivalul IntenCity a alungat ambele echipe din Craiova de pe „Ion Oblemenco”

Ambele echipe din Bănie au fost date afară de pe „Ion Oblemenco”. Motivul? În perioada 26-28 august pe stadion, are loc Festivalul IntenCity, unde vor cânta Ricchi e Poveri, Zucchero sau celebra Sandra. Astfel, arena a intrat în administrarea organizatorilor de pe 10 august până pe 30 august

CSU va juca meciurile la Severin, iar cei de la FCU vor merge la Târgu Jiu.

VIDEO Sorin Cârțu, dărâmat după turul cu Beer-Sheva: „Abia am dormit”

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

Dezvăluiri din vestiarul Universității Craiova » Ce a provocat criza lui Papp din meciul cu Beer Sheva

EXCLUSIV Cât trebuie să scoată din cont Mihai Rotaru pentru a-l transfera pe căpitanul lui Sepsi » Covăsnenii au ofertă și pentru alt titular!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
nasty1
nasty1  •  21 August 2022, 19:33
Postat de houri.10 pe 21 August 2022, 12:26

Mititeilor dacă nu era Olguta nu mai jucați pe Complex sportiv Craiova în super condiții... Acum erati pe la Severin... Extensiv.... Sau în cel mai probabil pe Mititelu Arena... Aia construita în balta Craiovitei :))))))

Dar de cand e stadionul ala in proprietatea lui Vasilescu sau CSU PSD Mogosoaia, ca sa dea ei voie cui vor sa joace acolo? V-ati crezut stapani pe terenul ala, clonelor, dar v-a trecut! :D

houri.10
houri.10  •  21 August 2022, 12:26

Mititeilor dacă nu era Olguta nu mai jucați pe Complex sportiv Craiova în super condiții... Acum erati pe la Severin... Extensiv.... Sau în cel mai probabil pe Mititelu Arena... Aia construita în balta Craiovitei :))))))

csaba
csaba  •  21 August 2022, 02:31

Doamna primar a promis și pensii mai mari dar care nu s-au mai mărit așa că PSD tot promite și nu face nimic!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează