FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 0-0

Unul dintre cei mai apreciaţi dinamovişti a fost dezamăgitor contra CFR-ului! Ce jucători s-au remarcat + cifrele meciului » "Câinii" au fost dominaţi clar

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2016 09:30

CFR Cluj şi Dinamo au terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci din etapa a 3-a.

Dinamo a avut un joc modest, iar pe finalul partidei, clujenii au dominat clar şi au avut ocazii mari. Elevii lui Andone nu au mai repetat evoluţiile bune din meciurile cu Astra şi ACS Poli, iar unii dintre ei au jucat dezamăgitor.

Ionuţ Nedelcearu a fost cel mai slab jucător dinamovist, primind nota 5 din partea Gazetei Sporturilor. Fundaşul a avut o evoluţie nesigură şi a ratat multe intervenţii.

Cei mai buni dinamovişti au fost Dorin Rotariu şi Laurenţiu Brănescu, cei doi primind nota 7.  Mijlocaşul a creat pericol la poarta adversă, trimiţând mingea în bară, iar portarul a avut mai multe intervenţii salvatoare.

 note
cifre

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
aldo_m
aldo_m  •  09 August 2016, 15:38

daca nedelcearu a fost petarda atunci serban care a pasat mereu la adversar ce-a fost ,andone nu vede ca serban e in plus si era sa pierdem sin cauza lui serban

sooos1ck
sooos1ck  •  09 August 2016, 15:20
Postat de dinamo_fan pe 09 August 2016, 13:02

Ocazia ratata de Gnohere la inceput e monumentala...i-a lasat portarul jumate de poarta goala si el a dat pe langa. m-a dezamagit. in rest Rotariu iar bara...cat ghinion are baiatul asta. Mergem mai departe si atentie la Voluntari ! Forza Dinamo !

Mergeti...direct in grupele CL, ca si asa va pregatiti de un deceniu xD

sooos1ck
sooos1ck  •  09 August 2016, 15:19

Dinamo a fost subjugata clar, iar se pregatesc de grupele CL xD

Vezi toate comentariile (8)
Comentează