FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Unul dintre cei mai doriţi stelişti este criticat: "Ăsta e prost dacă pleacă acolo! Steaua ia 5 milioane pe el dacă se califică în grupe"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2016 11:13

Dumitru Dragomir este de părere că Hamroun s-ar putea transfera la o echipă dintr-un campionat important, în cazul în care se califică în grupele cupelor europene.

"Ăsta e prost dacă pleacă in Qatar, e fotbalist de cupele europene, știe bine cu mingea, dacă aș fi în locul lui aș pleca în Europa, în Vest.

Dacă Steaua se califică în grupele cupelor europene, ia peste cinci milioane pe el", a spus fostul președinte al LPF la televisiunea sportro.

Hamroun ar putea fi următorul jucător important care pleacă de la Steaua în această perioadă de transferuri, după ce Alex Chipciu a ajuns la Anderlecht, iar Varela va semna cel mai probabil cu PAOK.

1.500.000 €este cota lui Hamroun pe site-ul transfermarkt.com.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
zidane92
zidane92  •  21 Iulie 2016, 16:48

Multumim tovarasilor Rednic si Anghelache care au reusit performanta de a pune pe fuga 3 din cei mai buni jucatori din L1:boldrin, hamroun si aganovic!

blacksun_14
blacksun_14  •  21 Iulie 2016, 12:36

ce nu inteleg trepadusii din presa e ca hamroun nu pleca de la steaua decat daca vine un club din europa cu vreo 3 milioane de euro dati o data.Ciobanul are nevoie de toti jucatorii ofensivi pe care ii are, iar arabii nu dau banii decat in transe, iar ciobi a si spus ca s-a fript de prea multe ori ca sa mai discute cu araboii transferuri cu banii dati pe durata nelimitata

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  21 Iulie 2016, 11:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează