FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Unul dintre cei mai importanţi antrenori români de după '90 a decis să se retragă: "Am lăsat ceva în urmă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 10:10

Personaj important în fotbalul din România de după 1990 a decis să se retragă din activitate. Viorel Hizo, 67 de ani, trage linie şi spune că la presiunile familiei a luat această decizie.
"Nu mai antrenez. Am luat aceasta decizie împreună cu familia, am făcut consiliu de familie.

La Vaslui am fost de patru ori, am fost de vreo 4-5 ori la Piatra Neamţ, de vreo patru ori la Rapid, deci asta înseamna ca am lăsat ceva în urmă", a spus Viorel Hizo pentru Digi Sport.

Deşi a antrenat Rapid, Dinamo sau Vaslui, "Dulăul" n-a cîştigat nici un trofeu în toată cariera sa de tehnician. Hizo a avut şi o experienţă în străinătate. În sezonul 2004–2005 a pregătit formaţia chineză Chongqing Lifan.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Iunie 2014, 17:53

Putina lume stie cum a inceput antrenoratul Hizo ! Se pare ca fiind maistru la Textila Cisnadie si cunoscanu-se faptul ca a facut fotbal, directoarea fabricii, microbista fara leac l-a numit antrenor la echipa nou infintata cu ordinul de a promova in Divizia C ! Povestea e spumoasa cu meciuri cumparate , cu arbitri platiti si cu multe altele a spus-o cel ce a preluat fabrica dupa 90, folosindu-se de relatiile si conexiunile cu SUA !

adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  27 Iunie 2014, 14:01

nu a fost un antrenor senzational...dar si asa...avand in vedere la cate echipe a antrenat, cu siguranta a facut bani frumosi...(numai de la Vaslui si din China cred ca a luat 1 milion de euro)

oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  27 Iunie 2014, 12:52

Nea Vio iar ne pacaleste ca s-a retras si prin noiembrie il vedem iar pe la Ceahlaul:)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close