FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Unul dintre jucătorii doriți de Dinamo a făcut o vizită-surpriză în cantonamentul echipei : "Poate sînt viitorii mei colegi"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 11:12

Dinamo se află în cantonament în Cipru, iar "cîinii" au fost ieri vizitați de Laurențiu Brănescu.

Portarul celor de la Omonia Nicosia a venit în cantonamentul lui Dinamo și s-a întîlnit cu antrenorul Mircea Rednic și cu foștii colegi de la naționala de tineret.

"Am venit să îmi văd foștii colegi. Poate vor fi și viitorii colegi, cine știe. Pînă la vară vreau să joc minimum cinci meciuri. După aceea voi decide împreună cu Juventus ce se va întîmpla", a spus Brănescu, potrivit DolceSport.

Dinamo l-a dorit în mai multe rînduri pe portarul de 21 de ani. Rednic a insistat pentru împrumutul lui Brănescu atît în vară, cît și în această iarnă, dar negocierile nu s-au finalizat.

În această iarnă, Dinamo l-a adus pe Victor Rîmniceanu, liber de contract după despărțirea de Viitorul, care va concura pentru postul de titular cu Cerniauskas.

400.000 €este cota lui Brănescu, potrivit transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
theodosius
theodosius  •  26 Ianuarie 2016, 14:11

I-a dat Negoita share location pe whatsapp ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează