FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - DINAMO 3-2

UPDATE Anchetă internă la Dinamo » Un jucător e bănuit că s-a dat lovit înainte de meciul cu Botoşani. Reacţia clubului

Articol de - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 10:21

A anunţat staff-ul tehnic fix înaintea startului meciului de la Botoşani că nu poate evolua din cauză că-l doare piciorul, iar dinamoviştii au cerut expertiza medicală


Alexandre Durimel n-a evoluat în partida de la Botoşani (2-3), anunţîndu-l pe Flavius Stoican că nu poate evolua cu doar două ore înainte de startul meciului. "A dat peste cap tactica din apărare. A zis că-l doare piciorul şi că el nu riscă. OK, dar dacă avea probleme cu adevărat putea să anunţe cu o zi înainte, după ultimul antrenament! Ce, l-au luat durerile în avion sau pe canapea? Nu este prima dată cînd face fiţe", au comentat dinamoviştii. Durimel n-a mai intrat titular, a fost introdus Adrian Popa II, francezul neprinzînd nici lotul de 18.

Însă "cîinii" n-au trecut cu vederea cazul, iar staff-ului medical i s-a cerut o expertiză amănunţită a fotbalistului pentru a şti dacă a avut probleme sau a fost altceva la mijloc. Durimel nu s-a antrenat nici în acest start de săptămînă şi sînt şanse mici să apară în echipa roş-albilor sîmbătă, cu Iaşiul.

20 de meciuri a strîns Durimel în tricoul "cîinilor" începînd cu vara anului trecut, cînd a venit în Ştefan cel Mare

600.000 de euro este cota francezului conform transfermarkt.de

UPDATE / Poziţie oficială » Ce susţin cei din conducere că s-a întîmplat

"N-a fost vorba de o anchetă internă ci pur şi simplu Durimel a avut ceva probleme medicale ce au necesitat examinări amănunţite în afara clubului. El a făcut acel examen medical, are probleme medicale. Sperăm să revină cît mai repede în grupul Dinamo. Nu s-a pus problema ca el să fi fost bănuit de ceva necurat. Familia Dinamo rămîne unită", a fost punctul de vedere oficial a clubului Dinamo, comunicat către GSP.ro de purtătorul de cuvînt Dorin Irimia.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (47)
solomon_i
solomon_i  •  17 Septembrie 2014, 19:26

Credeam ca-i vorba iar de Rotariu...!

aldo_m
aldo_m  •  17 Septembrie 2014, 18:50

clubul trece printr-o perioada DIFICILA borcea a venit sarac in club si a plecat bogat ful chiar daca face puscaria A RAMAS cu banu badea e marele smecher care conducea clubul cu banii altora sau PE DATORIE si SINGURUL CARE TREBUIE SA PLATEASCA E NEGOITA sa speram ca stoican a realizat ca adi popa nu are plasament nu sare la cap si nu e de dinamo

zecs93
zecs93  •  17 Septembrie 2014, 15:15

Daca a fost sanatos si nu a vrut sa intre doar pentru fitele sale as dori sa nu-l mai vedem pe teren multa vreme, as propune cum faci ifose si fite sa primesti o amenda usturatoare si trimiterea la echipa 2, daca continua pe calea aceasta trebuie reziliat imediat contractu, si-asa nu e cine stie ce fundas dar iata ca daca intra Dinamo poate nu pierdea la Botosani ca din cauza barzoiului ala de Adi Popa2939499 am luat primu gol dat de Fulop si ultimu inscris de Nwangku !!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează