FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

UPDATE » Copos îi vrea în Grant pe Boudjemaa şi Mustivar, dar ploieştenii zic că nu îi cedează!

Boudjemaa poate ajunge la Rapid
Boudjemaa poate ajunge la Rapid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 23 mai 2012 17:35

UPDATE 17:35 // Adi Crîngu, preşedintele de la Petrolul Ploieşti, spune că formaţia sa nu îi va ceda pe Mustivar şi Boudjemaa în Grant. "Mustivar şi Boudjemaa nu merg la Rapid. Nu a existat nici o negociere, dar dacă era dura un minut. Noi nu întărim echipe cu care ne vom bate pentru locurile fruntaşe în sezonul viitor"

George Copos nu vrea să fie mai prejos decît omologul său din Ghencea, Gigi Becali, şi încearcă să facă transferuri pe bandă rulantă.

După Monroy şi Villadsen, Rapid mai negociază cu alţi doi jucători. Mijlocaşii Petrolului, Sony Mustivar şi Damien Boudjemaa sînt jucătorii care ar putea îmbrăca din sezonul viitor tricoul vişiniu.

Cei doi au fost aduşi iarna trecută la Petrolul şi au impresionat după doar 14 meciuri jucate în tricoul găzarilor. Sony Mustivar a marcat de 2 ori, iar Boudjemaa are 3 reuşite pentru "lupii galbeni" în cele 14 apariţii ale lor.

Rapid se va despărţi în această vara de 9 jucători, dar pare decisă să acopere repde locurile care vor fi lăsate libere.

LISTA JUCĂTORILOR CARE POT PĂRĂSI RAPIDUL ÎN ACEASTĂ VARĂ

Rui Duarte (31 de ani) - fundaş dreapta
Valentin Creţu (23 de ani) - fundaş dreapta *
Marcos Antonio (28 de ani) - fundaş central
Ezequias Tavares (31 de ani) - fundaş stînga
Ştefan Grigorie (30 de ani) - mijlocaş central
Ciprian Deac (26 de ani) - mijlocaş lateral *
Alexandru Ioniţă (22 de ani) - atacant  *
Daniel Pancu (34 de ani) - atacant
Juan Sanchez Sotelo(24 de ani) - atacant
* Deac, Ioniţă şi Creţu sînt împrumutaţi pînă la vară

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (91)
goanta10
goanta10  •  24 Mai 2012, 01:01

omar frate ai fracturat limba romana! 'a-ti dau un sfat'. iti se foloseste analfabetule.' i 'din 'a ' il folosesti in cuvant. nu mai vb tu de 'natiunile conlocuitoare' ca si la 'shtoaia' si 'dimano' aveti o gramada de natiuni conlocuitoare.

terminatorul2
terminatorul2  •  24 Mai 2012, 00:27

Copos e falit !!

terminatorul2
terminatorul2  •  24 Mai 2012, 00:27

Copos e falit !!

Vezi toate comentariile (91)
Comentează