FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE / Dorinel neagă că a mers în Rusia să negocieze o plecare la Mordovia Saransk

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 24 decembrie 2012 15:55

UPDATE / Dorinel Munteanu neagă informaţiile din presa rusă conform cărora a mers să negocieze cu Mordovia Saransk: "Nu am fost plecat deloc în Rusia, am petrecut cîteva zile în vacanţă în Germania şi nu mă interesează alte discuţii în acest moment. Tot ceea ce contează este să fac sărbătorile în linişte cu familia"

Dorinel Munteanu este aproape să-şi încheie conturile cu Dinamo, fiind nemulţumit de restanţele financiare de la echipă. Munti poate ajunge în Rusia, la Mordovia Saransk.

Antrenorul dinamovist negociază chiar în aceste zile o plecare la gruparea rusă, iar conducătorii "cîinilor" pregătesc deja o variantă pentru înlocuirea tehnicianului. Pe lîngă varianta Cornel Ţălnar, oficialii din Ştefan cel Mare se gîndesc şi la Cladiu Niculescu, conform digisport.

Fostul atacant al lui Dinamo s-a retras din activitatea de fotbalist şi în prezent o pregăteşte pe FC Bihor, după ce a petrecut o scurtă perioadă şi pe banca lui U Cluj. Chiar şi Clau-gol a declarat în nenumărate ocazii că şi-ar dori să antreneze pe Dinamo în viitorul apropiat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
kokojunk
kokojunk  •  25 Decembrie 2012, 11:55
Postat de fangigi pe 25 Decembrie 2012, 00:48

Cu ocazia Nasterii Domnului, pe aceasta cale transmitem traditionalul: " Multa UE la OI!"

Nu stiu cum poti amesteca o zi sfanta cu niste biete animale. Se vede frustrarea la unguri ,deoarece campionatul are ca lider o echipa din capitala si nu una de unguri. La multi ani!!!!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Decembrie 2012, 11:04
Postat de dasigur pe 25 Decembrie 2012, 04:25

Acum, de Crăciun, am o confesiune de făcut: păstrez în dulăpiorul din baie câteva zeci de coli A4 cu sigla lui Динамо București (Dinamo) imprimată mare pe ele. Când am diaree, iau câte o coală cu Динамо, o arunc în WC, mă așez și îmi fac nevoile, practic, pe Динамо. Este o senzație fantastică...

Esti distractiv, in calitate de fan al unei echipe infiintate in 1944, care are si nume tipic comunist: Progresul! Un soi de Recolta mai de la oras! Iar Craciunul e prilej pentru tot soiul de revelatii: daca vei privi atent, vei vedea ca pe partea cealalalta a foilor A4 e imprimata poza mamiticii tale, tinand in brate un tantalici!

dasigur
dasigur  •  25 Decembrie 2012, 04:25

Acum, de Crăciun, am o confesiune de făcut: păstrez în dulăpiorul din baie câteva zeci de coli A4 cu sigla lui Динамо București (Dinamo) imprimată mare pe ele. Când am diaree, iau câte o coală cu Динамо, o arunc în WC, mă așez și îmi fac nevoile, practic, pe Динамо. Este o senzație fantastică...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează