FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE E război glorii - conducere şi la Dinamo! Dinu apărat, Negoiţă "mitraliat": "E grav!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 03 octombrie 2013 14:44

UPDATE Fostul jucător al lui Dinamo Florentin Petre i-a luat apărarea lui Cornel Dinu şi îl atenţionează pe Ionuţ Negoiţă că ar face o mare greşeală dacă-l va îndepărta.

"Nimeni şi nimic nu-l poate contesta pe Cornel Dinu, Dinamo s-a format cu ajutorul lui, al lui Nunweiller, Dudu Georgescu, Dumitrache şi ceilalţi. Dacă Ionuţ Negoiţă crede că domnul Dinu încurcă acest proiect, face o mare greşeală, se înşală amarnic.

Fotbal ca el nu ştie nimeni la club. Domnul Dinu probabil că i-a deranjat că spune lucrurilor pe nume, lucruri adevărate de altfel, şi e normal cînd eşti deasupra tuturor şi ştii fotbal să îţi dai cu părerea. Dacă domnul Dinu va fi demis, nu cred că suporterii vor reacţiona bine pentru că domnul Dinu este un simbol, iar conducerea actuală nu este în măsură să-l evalueze.

E grav că nu ne caută nimeni pe noi, cei care am făcut performanţă pentru clubul ăsta şi care sîntem dinamovişti pur-sînge. Noi, cei care am făcut performanţă la Dinamo, vrem măcar respect, nu să îţi baţi joc aşa de noi!", a declarat Petre pentru fanatik.ro.

Florentin Petre a cîştigat 3 campionate alături de Dinamo, 4 Cupe ale României şi o Supercupă.

-----------------

Un scandal de genul celui dintre actualii conducători ai Stelei şi fostele glorii e pe cale să izbucnească şi la Dinamo.

Ionuţ Negoiţă e tentat să-i "facă vînt" lui Cornel Dinu din interiorul clubului.

"O să mă mai gîndesc dacă o să-i prelungim contractul. Eu respect legendele lui Dinamo. Mă gîndesc doar la faptul că sînt oameni care fac bine lui Dinamo, aşa cum am salvat eu clubul, dar sînt unii care încurcă acest proiect. Vreau ca la club să fie oameni care ajută. De aici pleacă evaluarea", a spus acţionarul dinamovist la sportro.

Cornel Dinu, 65 de ani, mai are o săptămînă pînă-i expiră angajamentul cu Dinamo. Ca jucător a evoluat pentru "cîini" între anii 1966-1983 şi a cîştigat 6 titluri de campion.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
bibanu_red_dog
bibanu_red_dog  •  04 Octombrie 2013, 13:01

daca tot vreti sa aduceti foste glorii la echipa gen mateut sau augustin...cred ca ar avea loc fara probleme si dinu, fl petre ,raducioiu,lupescu,,,,,,

xzx
xzx  •  03 Octombrie 2013, 20:28
Postat de bogdanelibm pe 03 Octombrie 2013, 12:57

NECOITA tu cu fotbalul esti un fel de MM STOICA iti aloci doar merite dar uiti un amanunt nu ai facut nimic pentru DINAMO a castigat echipa doar prin forta ei cu jucatori care vor creste dar nu vei fi tu capabil sa-i tii.La prima oferta concreta pt dorin rotariu acesta va ajunge in alta parte esti ca si copos pus doar pe capatuiala si profit ca in fotbal inca mai puteti face magarii.DESPRE CORNEL DINU ATAT POT SPUNE E PREA BUN PENTRU IDEEILE TALE DE NO NAME IN FOTBAL.TU SI ANGELACHE VETI INGROPA DEFINITIV DINAMO

Negoita a salvat clubul Dinamo de la falimentul in care a fost bagat in perioada Borcea . Ce vrei sa mai faca acest om intr-un an de cand a intrat actionar majoritar??? Nu uita ca ciobanului de la 5t3aua i-au trebuit 7 ani pentru un titlu ))) Iar comparatia NEGOITA _-_ MM este ridicola )))) Unul este PATRON iar celalalt SCLAV)) daca Negoita plateste bine sunt sigur ca la urmatorul meci Steaua_-_ Dinamo , managerul vostru il pupa in fund in direct la tv pe Negoita )))

xzx
xzx  •  03 Octombrie 2013, 20:22
Postat de terminatorul2 pe 03 Octombrie 2013, 12:27

Nu are curaj sa-l inlature pe Dinu !! Asa a spus si de 6inamo II ca o desfinteaza dar cand a auzit reactiile suporterilor , a dat la intors si a revenit asupra deciziei !!

din comentariile suporterilor se vede CLAR ca Dinu nu va fi regretat la Dinamo )))

Vezi toate comentariile (52)
Comentează