FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE // EXCLUSIV Ionuț Negoiță a blocat discuțiile pentru noul antrenor » Cine va sta pe banca lui Dinamo la derby-ul cu CFR Cluj

Dinamo
Dinamo

Articol de , - Publicat vineri, 26 iulie 2019 11:16

Problemele continuă la Dinamo. Deși Florin Prunea, președintele clubului, s-a întâlnit astăzi cu Leo Grozavu, 51 de ani, și a bătut palma cu tehnicianul, Ionuț Negoiță a refuzat varianta.

update 16:10

Pentru moment, conducerea lui Dinamo a hotărât să mai aștepte până să numească un nou antrenor, iar decizia nu se va lua decât după etapa din acest weekend.

Ionuț Negoiță încă speră că Viorel Moldovan va reuși să își rezilieze contractul cu Chindia Târgoviște.

Surse GSP susțin că oameni din conducere au luat din nou legătura cu mai mulți antrenori străini, pentru a avea un plan de rezervă. În plus, nici varianta Leo Grozavu nu este picată definitiv, fiind antrenorul pentru care insistă Florin Prunea.

La derby-ul de la Cluj cu CFR de sâmbătă, ora 21:00, pe banca lui Dinamo va sta Sebastian Moga, antrenorul secund al lui Eugen Neagoe.

UPDATE 15:40

Antrenorul Leo Grozavu a vorbit pentru GSP.RO despre negocierile cu Dinamo.

Acum aștept un telefon de la cei de acolo. Dacă nu mă sună, eu ce să fac? Nu e genul meu să mă rog de nimeni. Sunt în București și aștept. Dar aș vrea să fiu ales pentru ceea ce sunt eu, atât cu bune, cât și cu rele. Situația nu e cea mai simplă pentru mine. Nu pot să îmi aduc staff-ul meu, trebuie să îl accept pe cel existent, iar lotul este format de altcineva. Vom vedea dacă mă vor suna sau dacă vor alege pe altcineva.

Normal că mi-aș dori să vin la Dinamo! Este locul unde am atins vârful carierei ca fotbalist și mi-ar plăcea foarte mult să o fac și ca antrenor. Situația nu este chiar atât de dezastruoasă, să fim serioși. Abia a început sezonul. Nu îmi este frică de suporteri, nu vin în fața unui pluton de execuție! Dacă vin, o fac pentru a-mi face meseria”.

UPDATE 14:55

Pică și varianta Leo Grozavu! Florin Prunea nu a reușit să-l convingă pe Ionuț Negoiță să accepte venirea fostului tehnician de la Petrolul. Acționarul majoritar încă speră că Viorel Moldovan va reuși să ajungă la un acord cu Chindia pentru rezilierea contractului și e dispus să îi mai dea timp fostului internațional.

UPDATE 13:25

Leo Grozavu e tot mai aproape de Dinamo! GSP.RO a aflat detaliile din contractul pe care „câinii” i l-au propus tehnicianului. Acesta ar urma să semneze o înțelegere valabilă pe un an și cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon. Salariul va fi de 9.000 de euro pe lună, iar Grozavu ar avea și un bonus substanțial pentru calificarea în play-off: 30.000 de euro.

E adevărat că am avut azi câteva discuții despre eventuala mea venire la Dinamo. Urmează să mai dialogăm în cursul zilei de astăzi. Dacă vin, nu o fac doar ca să bifez clubul în CV.

Vreau să fac performanță! Să nu se aștepte nimeni însă că aș veni cu o baghetă magică să pot schimba totul peste noapte. Aș face însă tot ce ar depinde de mine ca să ajungem în play-off, obiectivul onest al acestui sezon”, a spus Leo Grozavu pentru GSP.RO.

Potrivit surselor GSP.RO, Florin Prunea s-a întâlnit astăzi cu Leo Grozavu, care a fost de acord să vină în locul lui Eugen Neagoe la Dinamo. Nu toată conducerea lui Dinamo e însă de acord cu aducerea lui Grozavu.

Ionuț Negoiță și-l dorește în continuare pe Viorel Moldovan și ar fi dispus să mai aștepte o perioadă pentru ca antrenorul să își rezilieze contractul cu Chindia Târgoviște. Sunt mici însă șansele ca nou-promovata să accepte să își elibereze tehnicianul fără o sumă de bani de la Dinamo.

Deși Negoiță vrea să mai aștepte, Prunea e convins că Dinamo trebuie să numească urgent un înlocuitor pentru Neagoe. Președintele va discuta astăzi cu Negoiță într-o ședință și va încerca să-l convingă că Leo Grozavu e singura variantă pentru Dinamo în acest moment.

Leo Grozavu, 51 de ani, este liber de contract după despărțirea de Petrolul, din octombrie 2018. A mai antrenat la Luceafărul Oradea, FC Botoșani, Gaz Metan și Poli Timișoara. Grozavu a jucat de-a lungul carierei la Dinamo, în perioada 1992-1998.

Vezi și:

VIDEO + FOTO Sebastian Moga va fi antrenorul lui Dinamo la meciul cu CFR Cluj: „O să avem altă mentalitate, altă atitudine! Asta înseamnă Dinamo”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
zizu
zizu  •  26 Iulie 2019, 17:12

G

zecs93
zecs93  •  26 Iulie 2019, 17:08
Postat de mariuss72 pe 26 Iulie 2019, 14:28

Dar cine crezi tu ca vine acum antrenor la Dinamo, in situatia de fata? Sezonul a inceput, toti antrenorii buni au deja echipa, iar italienii vor salarii mari si conditii de performanta. Deci...

Nu chiar toti antrenorii buni au echipa, uite , Conceicao e liber de contract, si ala care antrenase Vasluiu, Inacio mi-se pare ca il chema, tot liber de contract, antrenoru de la Otelul Ewald Lienen isi termina si el angajamentu acum in germania, ar fi o varianta si el, daca poti , cauti si gasesti antrenori foarte buni liber de contract, asta e o scuza ca si faptu ca Prunea il ataca pe Rednic, vrea sa si mascheze incompetenta actuala !!!

zecs93
zecs93  •  26 Iulie 2019, 16:49

Cred ca vine Conceicao, am o presimtire, eu pe el l-as vedea antrenor la noi, ar face treaba, CFR ul a jucat super frumos cu portughezu pe banca, si titlu ultimu i se datoreaza lui in mare parte si dupa lui Minteauan si putin Petrescu !!!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează