FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE EXCLUSIV Prima reacție a lui Florică: „Prea riscant” » Dinamo a rămas fără cumpărător + Ionuț Negoiță a decis să mute sediul clubului

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 17:17

Situația la Dinamo e tot mai complicată, iar clubul pare că nu va avea un patron nou în perioada următoare. 

update 18:15

Claudiu Florică a explicat de ce a renunțat la Dinamo: „În momentul acesta, pentru noi, Dinamo este un bussines mult prea riscant”, a declarat pentru GSP.RO.

Știrea inițială

După mai multe runde de negocieri, Claudiu Florică a renunțat la tranzacție, anunță Radio Dinamo 1948

Acesta a spus, potrivit sursei citate, că nu este sigur de situația financiară a clubului și că fondul de investiții alături de care urma să bage bani a decis să renunțe la idee. 

Astfel, deși a anunțat în dese rânduri că vrea să scape de Dinamo, Ionuț Negoiță va rămâne în continuare finanțatorul „câinilor”. 

Florică și Negoiță au avut de-a lungul timpului negocieri dure. În septembrie, Florică dorea să cumpere întregul pachet de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță, 92,7 % și 67 %, dar nu oferea o sumă mai mare. 

Negoiță mută sediul 

Mai mult, Negoiță a decis să facă o schimbare de ultimă oră. Acesta va muta sediul clubului, de la Hotelul Rin, la Săftica, acolo unde are Dinamo baza de antrenament, potrivit sursei citate. 

Vezi și: 

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău a refuzat-o pe Dinamo: „Am vorbit cu Prunea, dar sunt prea multe probleme acolo, e dezbinare” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
demolarii
demolarii  •  25 Octombrie 2019, 12:59

Cred ca aceste stiri despre vanzare au avut un rol. Să permită managerilor de la echipa sa scape de presiunea suporterilor. Dar, eu nu iteleg ideea lui Negoita de a conduce un club de fotbal in mod similar cu un apartament. Nu-l poti da in chirie. Si chiar daca-l varuiesti nu poti ascunde defectele fata de cumpărător. Dar poti aduce la conducere oameni competenti. Fără un salar fix, câștigul managerilor fiind parte din profitul realizat. 15%, 20%, cat se inteleg. Pentru ca un club ca Botosaniul sau Gaz Metan joacă în play-off și au doar drepturi tv plus capacitatea managerială şi Dinamo nu poate. Cand un președinte de club îți vine doar pentru salar, e clara limita lui....

joze_maurinio
joze_maurinio  •  25 Octombrie 2019, 00:00

Nu inteleg unde e problema, ca era unul Tis, ***, Shpis sau Theis, nu mai tin minte, e prea important, un atarnau al pocnitoarei de Alexa, care ne spunea ca nu stiu ce seic vine sa cumpere Dinamo! Stiti, ala care nu gasea buzunarul cu milioanele de dolari pregatiti pentru Negoita! Deci, repede ziaristi, sunati la Theis si intrebati-l daca seicul a pornit avionul privat sa vina sa cumpere Dinamo. Daca nu, sa incerce ori la Becali, sa cumpere Steaua, ori la Talpan, sa cumpere FCSB!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  24 Octombrie 2019, 23:30
Postat de clark_kent pe 24 Octombrie 2019, 18:15

de aia tradatorii de tara de la mapn vor sa ne vina de hac,pentru ca am facut nenorociri. bai baiete,daca eram in situatia voastra aia de la mapn nici nu se interesau de noi. dar vanzad ca avem performante in europa si jucam an de an in europa ce si-au spus tradatorii de tara si de neam sa faca,hai sa sabotam Steaua. statul in loc sa desfiinteze echipa care ne face de rusine prin europa aka dinam99op,s-au gandit hai sa sabotam singura echipa care este mandria Romaniei in europa aka Steaua. si au reusit.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close