FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Vrea totul la Dinamo! Răsturnare excepțională de situație chiar înainte de semnarea actelor pentru vânzarea clubului

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2019 09:25

DINAMO // Marți ar fi trebuit să fie o zi foarte importantă pentru istoria clubului Dinamo, întrucât se anunțase semnarea actelor pentru un nou acționar majoritar la clubul din Ștefan cel Mare, în persoana lui Claudiu Florică.

Momentan toată tranzacția este în stand-by pentru că, susțin sursele Gazetei Sporturilor, au apărut noi date ale afacerii. Favoritul pentru preluarea pachetului majoritar, Claudiu Florică, susținut de fonduri de investiții din străinătate, a venit cu o altă propunere.

Vrea întregul pachet de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță, 92,7 % și nu doar 51 %, respectiv 67 %, cât s-a discutat în săptămânile anterioare. Noua propunere, cu toată documentația necesară, a fost înaintată lui Ionuț Negoiță și avocaților săi. Un răspuns va fi oferit în zilele ce urmează.

„Intenția lui Claudiu Florică a fost aceea de a avea controlul total asupra clubului pentru a nu apărea ulterilor disensiuni sau opinii diferite între partenerii de acționariat, care ar fi dus la o eventuală blocare a situației la Dinamo. Urmează ca într-o săptămână, după ce a fost prezentat un contract detaliat lui Ionuț Negoiță, să se vadă care sunt următorii pași în eventuala derulare a afacerii”, spun sursele GSP.ro.  

EXCLUSIV Vrea totul la Dinamo! Răsturnare excepțională de situație chiar înainte de semnarea actelor pentru vânzarea clubului
Claudiu Florică, omul care vrea să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță

Aceleași surse spun că Ionuț Negoiță ar urma să primească aceeași sumă, de 3 milioane de euro, pentru întregul pachet. Mai pot exista negocieri în privința sumei de transfer.

Narcis Răducan: „Suporterii așteaptă ca Nistor să ia trofee, nu să ironizeze FCSB”

Vezi și:

EXCLUSIV Ionuț Negoiță e și samsar! A vândut 20 de mașini pentru a obține bani pentru Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  01 Octombrie 2019, 15:29

in romanica sint multe categorii de securisti. sint prinsii si neprinsii. sint aia cu liceul la seral altii nu l-au facut deloc ci au primit asa cadou liceul facut in 4 luni ca in cazul lui titi ionescu tiriac . cadoul primit a fost de la i. g. maurer. sint turnatori de turnatori chiar intre ei ca in cazul marelui turnator unchiul gen de seu anghelache al fratilor negoita. in tranzactia asta s-ar putea sa fie o mare capana. au de platit bani multi negoita dar au fost si sutiti iar dinamo poate ***. in rest somn usor popor roman.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  01 Octombrie 2019, 01:37

Si de ce sa intre in impas, nu zicea *** asta de negotia ca vrea sa dea clubu total, uite, acum are cumparator, daca nu vinzi Negoita bataie iei :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  30 Septembrie 2019, 17:01

Voi ati fi de acord sa va faca unul figuri d-astea?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close