FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

UPDATE EXCLUSIV Valerii Moraru a vorbit despre situația celor doi antrenori de la Rapid » Ce se întîmplă cu Cristi Pustai

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 11:41

Cristiano Bergodi a fost pus în funcția de antrenor princial la Rapid, însă Valerii Moraru n-a reușit să-l convingă pe Cristi Pustai să-și rezilieze contractul.

13:30

UPDATE Valerii Moraru a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro despre situația contractuală a lui Cristi Pustai: "Avem 8 antrenori la Rapid la toate grupele, nu doar 2 (rîde). Totul se va rezolva! Nu se pune problema să fie doi antrenor. Acum, Bergodi este pe bancă. Astăzi se vor face actele pentru a se rezolva tot. Îi voi da (n.r. bani) lui Cristi Pustai ce am negociat, nu pot da mai multe detalii".

12:45

UPDATE Conform unor surse din anturajul clubului, Cristi Pustai le-a spus jucătorilor, ieri, în momentul în care și-a luat la revedere din baza sportivă de la ProRapid că în cazul în care nu va ajunge la o înțelegere cu Valerii Moraru va reveni la antrenamentele echipei.

Știrea inițială

Patronul giuleștenilor i-a promis lui Pustai că-i va plăti toate salariile aferente contractului scadent la vară, 35.000 de euro, iar tehnicianul a fost parțial de acord, anunță Digisport.

Antrenorul a mai avut însă o cerință, aceea de a primi un procent direct proporțional cu punctele aduse din prima pentru salvarea de la retrogradare, Moraru nefiind de acord.

Astfel, Rapidul are în acest moment doi antrenori. Interesant va fi care dintre cei doi va fi prezent la conferința de presă pe care giuleștenii o au astăzi, de la ora 13:00.

Pustai a recunoscut ieri că încă n-a semnat rezilierea cu Rapidul: "Nu, deocamdată nu am reziliat nimic. Mai trebuie să vorbesc cu domnul Moraru. Dacă nu, să vedem ce soluții vor fi".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Aprilie 2015, 00:20

ai mila de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

donmike
donmike  •  17 Aprilie 2015, 21:33
Postat de rangers94 pe 17 Aprilie 2015, 13:27

Tepari din Giulesti platiti-va datoriile . Toata Romania curata asteapta desfiintarea acestui virus .

virus esti tu mai talent ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aldan
aldan  •  17 Aprilie 2015, 14:21
Postat de rangers94 pe 17 Aprilie 2015, 13:32

35.000.00 euro are sa-i dea profesorului . Eu ma duceam si ii puneam un gun in gura moldoveanului , sa vezi cum platea automat .

Bully de ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează