FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

UPDATE // FOTO+VIDEO Moment încins la Voluntari! Gazdele au cerut penalty + Verdictul specialistului

Foto: Capturi TV Telekom Sport +3   FOTO
Foto: Capturi TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 22:07

În minutul 57 al partidei dintre Voluntari şi FCSB, la scorul de 0-0, FC Voluntari a cerut penalty la un fault comis de Planici asupra lui Marinescu, însă centralul a dictat lovitură liberă de la marginea careului. 

update

La finalul meciului, Ion Crăciunescu a afirmat că Planici ar fi trebuit eliminat la faza respectivă. "Trebuia cartonaş roşu pentru Planici. Opreşte o situaţie iminentă de gol, avea mingea sub control Marinescu", a spus fostul arbitru la TV Digi Sport.

Ştire iniţială

La faza respectivă, Marinescu a scăpta singur spre poarta lui Niţă şi a fost oprit de Planici la marginea careului, iar centralul a decis acordarea unei lovituri libere.

Reluările au arătat că Iulian Călin a avut dreptate deoarece contactul a avut loc în afara ariei de pedeapsă, în ciuda protestelor insistente ale gazdelor, care au cerut lovitură de la 11 metri.

Vezi AICI VIDEO cu faza petrecută la marginea careului roş-albaştrilor!


Foto: Capturi TV Telekom Sport

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
699077510215282
Tudor Chirea  •  14 Octombrie 2017, 09:15

Degeaba fierbeti, daca dadeau Voluntarii gol, scarbele din cimitir primeau imediat 11m de la Calin, astadupa maniera de a fluiera in timul jocului!

orlick
orlick  •  14 Octombrie 2017, 09:05

A fost umar la umar. Faza a pornit de la un fault nesanctionat asupra lui Teixceira. E dubios cum dupa un meci in care Stelei i se refuza doua penaltiuri clare (la Man si la Alibec) toata presa vorbeste despre faptul ca Planic trebuia eliminat si ca Alibec trebuia sa ia galben pentru iesirea nervoasa in drum spre vestiare.

696253093853906
Ghita Florin  •  14 Octombrie 2017, 07:14

NU A FOST 11M,DAR TREBUIA ROSU,ESTE A 4-A OARA CAND *** SUNT IERTATE SI TOT *** IMPOTRIVA ARBITRILOR

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează