FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Gata! Le-a dat INTERZIS în "Groapă"! » Fotbaliștii lui Contra nu mai pot intra nici măcar la vestiare: "Banii, băieți!" + Reacția lui Adi Mutu

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2017 18:50

Fotbaliștii lui Dinamo nu se mai pot antrena "la liber" de mâine, 5 aprilie, pe terenurile din "Ștefan cel Mare"! Interdicția vizează inclusiv vestiarele de la stadion. 

update

Adi Mutu susține că dinamoviștii plătesc în continuare pentru a-și desfășura activitatea în Ștefan cel Mare.

"Noi plătim în acest moment pentru orice antrenament pe care îl facem în Ștefan cel Mare. Sper ca domnii Negoiţă şi Badea să regleze aceste probleme. Sunt probleme pe care nu le cunosc în amănunt şi nu vreau să vorbesc despre ele. Repet, acum plătim conform unei înţelegeri între părţi", a spus managerul general al lui Dinamo, citat de Fanatik.

_________

Știre inițială: 

Nicolae Badea a hotărât să le închidă porțile dinamoviștilor, care vor mai avea acces doar în cazul în care plătesc o anumită taxă, scrie fanatik.

Informația e confirmată de sursele GSP.ro. Oameni din anturajul lui Badea au explicat în această seară în ce condiții "câinii" se mai pot pregăti în "Groapă" de mâine: 

"Banii înainte, de-acum încolo! Pentru că e un mare dinamovist, domnul Badea le-a permis jucătorilor să se pregătească pentru meciurile cu FCSB și CFR. 

De miercuri însă, clubul lui Negoiță trebuie să scoată banii. Este vorba despre o taxă care va trebui plătită pentru folosirea bazei. De asemenea, vrem să vedem și un plan pentru reeșalonarea banilor pe care ni-i datorează deja". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
demolarii
demolarii  •  05 Aprilie 2017, 11:24

Hop si Badea. Sa nu-l uite lumea. Stadionul Dinamo apartine statului roman, chiar daca e concesionat. Astfel de bunuri au un regim special care daca nu e respectat duce la rezilierea contractului. Ciudateniile articolului sunt: Badea mare dinamovist, care l-a vandut pe Chipciu la Fcsb, iese inaintea unui meci important cu astfel de stiri. Eu cred ca ar fi mai corect mare partener Fcsb. 2. Contractul dintre Badea si Cs Dinamo e tare ciudat, asa ca ar necesita niste lecturi din partea Anaf sau Dna....

ray51
ray51  •  05 Aprilie 2017, 10:40

Daca Dinamo castiga un meci, pentru urmatorul se pot pregati gratis. Daca Dinamo pierde un meci, pentru urmatorul se pregatesc platind o taxa. Badea, un mare dinamovist!

para.para
para.para  •  05 Aprilie 2017, 10:12
Postat de sadiku pe 05 Aprilie 2017, 09:28

***

I-ai dat decisiva :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează