FOTBAL  »  Superliga  »  LICENŢĂ

UPDATE / Încă o echipă fără licenţă! Oţelul a primit vestea în această după-amiază » Narcis Răducan: "Nu avem datorii"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 17:37

UPDATE / Preşedintele celor de la Oţelul, Narcis Răducan, a vorbit la Radio GSP despre problemele din jurul echipei: "Suporterii trebuie să fie liniştiţi. Nu se pune problema unor datorii. Nu au fost depuse la dosar nişte documente, pe care urmează să le depunem pînă joi. Vom primi răspunsul pe 7 mai. Sînt îngrijorat, dar sper ca totul să se rezolve".

UPDATE / Clubul Oţelul Galaţi a publicat un comunicat de presă după problemele întîmpinate la licenţiere şi susţine că va obţine licenţa pentru sezonul viitor:  "Dorim să înştiinţăm suporterii şi partenerii FC Oţelul Galaţi că vom continua nestingheriţi activitatea în eşalonul de elită al României. Iubitorii de roş-alb-albastru au totuşi nevoie de o explicaţie, motiv pentru care am remis acest comunicat de presă.

Comisia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal a formulat astăzi o soluţie negativă pe forma problemei noastre, nu şi pe fond. În fapt, Comisia solicitase documente care nu fac obiectul legislaţiei în vigoare privind contabilitatea, şi anume situaţiile financiare combinate, dar FC Oţelul Galaţi va depune în scurt timp toate documentele solicitate.

Am făcut deja apel şi pe data de 7 mai 2013 se va da soluţionarea, răspuns care cu siguranţă ne va fi favorabil. FC Oţelul Galaţi va obţine licenţa de club profesionist şi pentru sezonul 2013-2014.

------------

Oţelul Galaţi nu a primit licenţa pentru următorul sezon, dar vor ataca decizia la Comisia de Licenţiere.

Gălăţenii vor depune chiar astăzi apel, fiind unele probleme la criteriul financiar. Acţionariatul trebuie să completeze dosarul cu anumite documente.

Oţelul este însă sigură că va primi licenţa la apelul ce se va judeca pe 7 mai. Pînă acum, U Cluj şi Rapid nu au primit licenţa, dar au depus apel.

Conform regulamentului, dacă şi Comisa de Apel respinge acordarea licenţei grupării Oţelul Galaţi, aceasta mai are posibilitatea să atace decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Această ultimă instanţă va da o decizie definitivă şi irevocabilă până la 31 mai.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (30)
vaalah
vaalah  •  01 Mai 2013, 00:22
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

DNA si-a luat portia din banii primiti de voi de la Champions League .

catalin_cj
catalin_cj  •  30 Aprilie 2013, 22:42
Postat de ertyuiop pe 30 Aprilie 2013, 18:24

Mereu ineptii privitoare la banii din UCL.....au castigat 18 mil. euro, finantarea SIDEX-ului s-a intrerupt la inceputul anului 2012, bugetul anual e de 5 mil. euro, catigarea campionatului in 2011 a insemnat un consum suplimentar de 5 mil. euro astfel, ca 5 mil. premiere + 5 mil chelt. 2012 + 2,5 mil euro 2013 = 12.5 mil. la ora asta mai sunt in cont alti 4-5 mil. euro din care vom mai trai 1 an....calcul simplist, nu crede cineva ca Adamescu a bagat milioane pana acum in echipa, sa vedem la anul pe vremea asta cum vom sta cu bugetul. Datorii ZERO!

asta in conditiile in care nu se primeste nici un leut. dar au mai fost bani din televizari. nu s-a investit nimic in club dupa titlu. probabil se incearca aceeasi schema ca si cu urziceniul dar acolo era mai usor ca echipa aia nu avea suporteri. in maxim 2 ani oricum otelul retrogradeaza

catalin_cj
catalin_cj  •  30 Aprilie 2013, 22:39
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

sunt convins. cum poti sa uiti sa pui documente la dosar? asa ageami sunt conducatorii otelului? nu as crede asta. anul trecut ati scapat la mustata dar anul asta nu cred ca mai reusiti

Vezi toate comentariile (30)
Comentează