FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Iulian Cristea la FCSB de acum? Gigi Becali primește MÂINE răspunsul final » Edi Iordănescu a precizat ce șanse are transferul: „Da, a venit oferta”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 18:00

FCSB află mâine dacă Gaz Metan acceptă oferta făcută de Gigi Becali pentru a-l lăsa pe Iulian Cristea, fundașul central de 24 de ani, să vină de acum sub comanda lui Teja. 

UPDATE 19:50

Vezi AICI ce spune Iulian Cristea despre ultima ofertă venită de la FCSB

19:40

Edi Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan, a recunoscut oferta, dar nu crede că transferul se va face de acum.

„Poziția patronului de la FCSB e reală. A înaintat o nouă ofertă, modificată față de cea inițială. Am luat notă de ea, am avut niște discuții.

E o probabilitate foarte mare ca nici această ofertă să nu fie acceptată. Suntem în plin campionat. E vorba de bani, suntem într-un proces de reorganizare. Dar suntem într-un obiectiv. Ne jucăm șansa la play-off, de unde putem produce mai mulți bani.

Mi-e greu să dau procente, dar tentația e să refuzăm. Jucătorul se gândește, e cu mintea în două locuri. Am discutat în mai multe rânduri cu el, e inteligent. Sunt sigur că poate confirma la FCSB. Nu-l condamn că vrea să meargă la FCSB. A muncit să ajungă până aici, dar și clubul are meritele lui, pentru că i s-a dat încredere aici”, a zis Iordănescu jr. la TV Digi Sport. 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Patronul FCSB-ului a oferit 150.000 de euro în schimbul lui Cristea, fotbalist care a semnat deja cu FCSB, însă din vară.

Șefii Gazului și-ar dori 200.000 de euro pe Cristea, însă din informațiile ziarului e posibil ca șefii formației aflate în insolvență să accepte până la urmă propunerea FCSB-ului. Mâine au promis că vor da răspunsul final.

În afara lui Cristea, Gigi Becali s-a mai interesat și de Bogdan Țîru, fundașul Viitorului. (Detalii AICI)

„Vreau să vină Cristea mai repede! Noi nu avem fundași centrali. Unde ai văzut tu fundaș central în România pe care să-l batjocorească Mediop?”, a zis Gigi Becali azi. 

„Încerc să salvez ceva, să văd dacă se mai poate câștiga campionatul. Deja m-am interesat să aduc un portar și doi fundași centrali!” Gigi Becali 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  04 Februarie 2019, 07:06
Postat de se_rade_de_fc_fcsb pe 03 Februarie 2019, 20:09

Messi și Lewandoski de mâine la FC FCSB? :)))

Nu vin , ca sunt impresariati de Luana, asa ca ii ia Rednic sa il ajute sa scape de retrogradare ! ;)

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  03 Februarie 2019, 21:36
Postat de se_rade_de_fc_fcsb pe 03 Februarie 2019, 21:23

De Bruyne si Aguero de mâine la FC FCSB? :))

Acompaniati de ***! Se_rade!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  03 Februarie 2019, 21:23

De Bruyne si Aguero de mâine la FC FCSB? :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează