FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Latovlevici, următorul plecat din Ghencea? » "Interes există din Italia şi din Anglia!"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 01 iulie 2013 16:52

UPDATE 16:45 Florin Iacob, impresarul lui Iasmin Latovlevici, a vorbit despre ofertele pe care le are fundaşul Stelei, care ar fi în atenţia celor de la AS Roma.

"50% este adevărat. Sînt în contact cu mai multe cluburi, interes manifestat a fost şi din Italia şi din Premier League. Două cluburi m-au invitat, am fost la Londra să vorbim despre Latovlevici. Nu am nici o sumă de transfer de la Steaua pentru el, aştept să facă o ofertă pentru el şi apoi vom putea discuta despre un transfer.

Nu este nimic concret, este doar interes. Eu cred că e în jur de 2 milioane ar fi suma la care s-ar aştepta Steaua, dar cred că o să scadă. Spun asta în condiţiile în care a cerut 2,2 milioane pe un atacant care e şi cu un an mai tînăr decît Latovlevici (n.r. - Raul Rusescu)", a spus Florin Iacob la Fotbal Club, la DigiSport.

***

Steaua încearcă să îşi întărească ofensiva cu o săptămînă înaintea debutului în noul sezon, dar pînă atunci ar mai putea pierde un jucător.

După Raul Rusescu, care a semnat cu FC Sevilla pentru 2,2 milioane de euro, "roş-albaştrii" s-ar putea despărţi şi de Iasmin Latovlevici. Tuttomercatoweb.com anunţă că fundaşul stînga de 27 de ani este pe lista celor de la AS Roma.

Lato "e apreciat de romani pentru că e polivalent şi poate juca şi în 3-5-2, dar şi în 4-4-2", scriu italienii. Fundaşul a fost aproape s-o părăsească pe Steaua şi la începutul lui 2012, cînd era pe lista celor de la Saint Etienne.

3 milioane de euro e cota lui Latovlevici, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
blue_lion121
blue_lion121  •  01 Iulie 2013, 19:02

Pleaca si asta si Chiriches, ca steOAIA stie oricum ca nu are sanse sa ajunga in grupe, si vinde ce poate pana atunci

bandoleros
bandoleros  •  01 Iulie 2013, 18:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

oaie ce esti.;))) macar de ar gandi cu totii asa...

banciuu
banciuu  •  01 Iulie 2013, 18:15
Postat de daniels7714 pe 01 Iulie 2013, 18:04

Jasmin e cautat pentru determinarea , forta si rezistenta de care a dat dovada , peste astea e serios si muncitor , daca pleaca e o pierdere grea pe stanga , chiar daca e Parvulescu acolo ( a scazut fata de cand era la Gaz ) . Nu trebuie transferat acum !!!

Parvulescu nu este fundas stanga de meserie de aceea pare ca este un pic mai slab decat la Medias..Daca pleaca Lato trebuie adus urgent altul pe postul lui..Mie personal imi place Morais de la Astra.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează