FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Rapid dă lovitura la transferuri! » Unul dintre cei mai tari stranieri din istoria Ligii 1 s-a antrenat azi cu giuleștenii!

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 12:19

Fostul fundaș al CFR-ului, Ricardo Cadu, negociază revenirea în România, la Rapid. 

UPDATE / Cadu s-a antrenat astăzi cu Rapid, însă a declarat că va accepta să joace la giuleșteni doar dacă aceștia scapă de faliment.

"Este un jucător cu experiență care ne poate ajuta. A spus ceva în fotbalul românesc și este un transfer foarte bun. El e într-o formă fizică ok. Probabil l-a atras foarte mult și Rapid. El era liderul CFR-ului în perioada lor de glorie, a fost cel mai important jucător din istoria CFR-ului", a declarat antrenorul Rapidului, Dan Alexa, conform Dolce Sport.

Conform Digi Sport, fotbalistul în vârstă de 34 de ani este foarte aproape de a semna cu giuleștenii, cu care s-a mai aflat în negocieri și în urmă cu un an și jumătate.

Cadu a rămas liber de contract la finalul acestui sezon, după ce a evoluat la formația Gil Vicente, din a doua ligă portugheză, pentru care a bifat 31 de apariții, șase goluri și două pase decisive.

În cei opt ani petrecuți la CFR Cluj (2006-2014), Cadu a cucerit de trei ori campionatul, de trei ori Cupa și de două ori Supercupa.

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
popescu13
popescu13  •  29 Iunie 2016, 21:45

Apropo,patronul campioanei e prin vre-o croaziera ?

mirrorman
mirrorman  •  29 Iunie 2016, 16:59
Postat de khal_37 pe 29 Iunie 2016, 16:14

Update...de ce nu informati cetatenii acestei tari cum isi va recupera banii tertii, jucatorii si statul de la acest club intrat in faliment??????

Să informeze GSP-ul?!? Păi grija dvs care e ?!?....cumîși va recupera banii terții...poftim de înțelege ceva din gramatica ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mirrorman
mirrorman  •  29 Iunie 2016, 16:56
Postat de neputintafalit pe 29 Iunie 2016, 15:12

Singura tara din Europa in care un club declarat in faliment joaca in prima liga.

Sau printre puținele țări care au avut atât patronul cât și președintele clubului la închisoare iar echipa juca fără nici o jenă în prima ligă...dorindu-și,evident,să cucerească titlul de campioanà ....doar un detaliu golănesc al servituții unora...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează