FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

UPDATE Reacție penibilă a celor de la CS U Craiova după scandalul din cauza programului de meci: "Nu știam de el, dar am informații că Steaua veche l-a făcut"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 11:44

Președintele CS U Craiova, Marcel Popescu, a avut o reacție de-a dreptul penibilă după jignirile apărute în programul de joc la meciul pierdut cu FCSB, scor 0-1.

update

În cele din urmă, CS U a publicat un comunicat de presă pe site-ul oficial, unde anunță că programul de la meciul cu FCSB a fost făcut de suporterii olteni.

"Universitatea Craiova a câștigat în acești ani cel mai prețios trofeu din fotbal: publicul! Universitatea Craiova are suporteri minunați, creativi și independenți, care realizează și finanțează din propriile buzunare diverse acțiuni.

Un fapt de neconceput pentru FCSB, o echipă abandonată de fani și ținută în prim-planul mass media doar prin declarațiile zgomotoase ale patronului. Universitatea Craiova nu are nicio implicare în redactarea și distribuirea pe stadion a pamfletului realizat de suporteri la meciul de duminică seara, nici un angajat al clubului nefiind angrenat în acest demers.

Universitatea Craiova își respectă adversarii, indiferent de denumirea pe care o poartă, nu instigă publicul împotriva lor și respectă competițiile la care participa", se arată în comunicat.

Știre inițială:

Oficialul oltenilor susține că programul au fost tipărit de susținătorii CSA Steaua, deși nu este prima dată când oltenii au programe de meci cu astfel de ironii deplasate la adresa la rivalelor. 

Popescu a declarat inițial, la TV Sport.ro, că nu știa despre program pentru ca la mai puțin de un minut distanță să dezvăluie că, de fapt, Steaua veche este cea care l-a tipărit:

"Nu știam de acest program, acum l-am văzut. Lumea mai are și alte treburi. Clubul nu este implicat în așa ceva. Am informații că ar fi fost oameni de Steaua veche care i-ar fi ironizat pe cei de acum.

Cum să dăm comunicat cu scuze pentru ceva ce nu ne aparține? Bine, vom da și un comunicat dacă vă cade bine. Dar dumneavoastră vorbiți despre asta ca să nu scoateți anumite lucruri la iveală. Când jucăm cu Steaua aduceți numai steliști în emisiune, invers când jucăm cu Dinamo.

Dacă noi suntem responsabili pentru acest program, arbitrul nu e pentru atacul asupra lui Ivan?

Îi cer scuze lui Helmuth Duckadam pentru ceea ce s-a scris în acea hârtie", a zis Marcel Popescu la TV Sport.ro. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
cezar_patru
cezar_patru  •  11 Aprilie 2017, 20:33

o *** de fituica, o *** de suporteri(csu)...oricum, toata lumea stie : csu NU este universitatea, pe cand fcsb ESTE steaua!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  10 Aprilie 2017, 18:41

De zeci de ani, oltenii nu reuşesc să bată Steaua. Aşa că ,scot fiţuici numa bune de *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovina2017
ovina2017  •  10 Aprilie 2017, 17:11
Postat de John Milne pe 10 Aprilie 2017, 15:35

Si casierul *** .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează