FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Steaua insistă pentru Marica » Gigi Becali i-a propus cel mai mare contract din istoria Ligii 1! Atacantul răspunde azi la ora 13:00

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 31 august 2013 08:31

UPDATE 18:15 Mihai Stoica, managerul Stelei, a anunţat că Gigi Becali l-a sunat pe Ciprian Marica pentru a negocia transferul său în Ghencea. Patronul Stelei a mărit oferta de contract, iar fostul vîrf al lui Schalke va da un răspuns sîmbătă, la ora 13:00.

Steaua îi pune pe masă lui Marica un contract pe 3 ani cu un salariu de 1 milion de euro! Atacantul de 27 de ani a vrut să discute nuami cu patronul "roş-albaştrilor". Dacă va accepta contractul, Marica va deveni cel mai bine plătit jucător din istoria Ligii 1.

***

Victor Piţurcă, antrenorul echipei naţionale, a vorbit despre situaţia lui Ciprian Marica, atacantul convocat pentru "dubla" cu Ungaria şi Turcia, deşi nu are echipă în acest moment.

"Sper ca Marica să îşi găsească repede echipă. L-am pregătit noi în perioada asta şi staff-ul lui Dinamo. Datorită calităţilor lui, eu sper că va evolua cît mai bine şi să demonstreze că naţionala contează foarte mult. El a jucat bine în tricoul României şi cînd evolua mai puţin la echipa de club. Mă aştept la acelaşi lucru şi acum, pentru că depinde doar de el", a spus Victor Piţurcă la televiziunea sportro.

Nu vine la Steaua
Ofertat de Gigi Becali, fostul atacant al lui Schalke nu se gîndeşte să revină în Liga 1: "El mi-a spus că nu se pune problema să se întoarcă în campionatul României. I-aş recomanda acelaşi lucru pentru că e un jucător foarte valoros. Ar fi un pas înapoi în cariera sa. Mi-a spus că sînt 2-3 echipe care îi oferă salariu peste 2,5 milioane de euro pe an. Steaua nu poate să-i ofere atît", a încheiat Victor Piţurcă.

Oferta Stelei pentru Marica
- 50.000 de euro salariu lunar la contract pe 2 ani, cu clauză de reziliere de 3 milioane de euro
- sau 50.000 de euro pe lună salariu la contract pe 1,5 ani, cu clauză de reziliere de 1 milion de euro
- sau 30.000 de euro pe lună salariu şi poate pleca oricînd doreşte el
- 100.000 de euro primă pentru orice victorie în grupele Ligii
- 200.000 de euro primă pentru calificarea în primăvara Ligii Campionilor
- 100.000 de euro primă pentru calificarea în primăvara Europa League

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (254)
walhalla
walhalla  •  31 August 2013, 09:14

Marica este in momentul de fata cel mai bun atacant roman. Chiar daca nu prea joaca de o vreme incoace, cand intra in teren se vede "calitatea", are acel "ceva" care lasa o impresie placuta ochiului. In acest moment, el are mai mare nevoie de Steaua, decat Steaua de el. Uneori in viata mai trebuie sa si risti ca sa ai sanse de reusita.

cappon
cappon  •  31 August 2013, 08:59

Marica nu are valoare pentru ca daca avea asa ceva azi ar fi avut un contract macar in Turcia. Becali comite o tampenie daca il va cumpara. Steaua are nevoie de un mijlocas de valoare langa Tanase si sigur un inlocuitor pentru Chiriches. Marica este cu nasul pe sus desi nu merita asa ceva. A avut probleme pe unde a fost si iata-l fara echipa. Piturca bate campii ca de obicei.

sorin_y
sorin_y  •  31 August 2013, 06:57

Uite la CFR a tot vandut ...iar acuma au ajuns jos de tot, greu sa mai ia campionatul urmatorii 2 ani . Dar steaua daca ar investii sau ar tine jucatorii care au confirmat macar una an doi inca pana le gasesti un inlocuitor pe masura nu sa vinzi si apoi sa cauti...sa ai deja unul pe post care rezerva care a confirmat si apoi sa vinzi , ar ajunge ca Celtin in scotia sa ia an de an titlu fara adversari , an de ani 20-25 de milioane din liga inca vreo 8-9 de la liga si sponsori si bilete (s-ar si vinde ca echipa joaca bine). Iar cu un buget de 20 de milioane ai putea fi o echipa incomoda in CL, cu pretentii de optimi, sferturi

Vezi toate comentariile (254)
Comentează
Close