FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA, 29 APRILIE, 21:30, LOOK, DIGI 1, LIVETEXT GSP.RO

UPDATE Stop vot! Cine ar trebui să conducă finala campionatului, Steaua - ASA, în viziunea fanilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2015 10:20

Miercuri, 29 aprilie, se dispută la București meciul care poate decide titlul de campioană. Una dintre marile întrebări este cine va arbitra acest derby.

10:45

UPDATE: Fanii au ales într-un sondaj GSP arbitrul care ar trebui să conducă meciul Steaua - ASA.

14.000 de cititori au votat, iar Cristi Balaj este cel care a primit cele mai multe voturi. 3.700 de oameni l-au ales pe centralul din Baia Mare, acesta primind 26% din voturi

Alexandru Tudor a avut al doilea număr de voturi, fiind ales de 3.200 de fani, 23% dintre votanţi.

Cristi Balaj a arbitrat în acest sezon un singur meci al celor de la ASA. Acesta a fost la centru contra Rapidului, 1-2, cînd a comis o mare greşeală în favoarea mureşenilor. Balaj nu l-a eliminat pe Feussi după ce acesta l-a lovit cu cotul în gură pe Edu Oriol.

Balaj i-a arbitrat pe stelişti de trei ori în acest sezon. Acesta a condus partidele Petrolul - Steaua 2-3, Steaua - Dinamo 3-0, şi Steaua - Rapid 0-1.

CCA va anunţa săptămîna viitoare numele arbitrului de la meciul Steaua - ASA.

Ştirea iniţială:

Sînt 8 nume posibile pe lista Comisiei, dar trei au probleme. Alexandru Tudor e în proces cu viceprimarul din Tg Mureș, Istvan Kovacs a făcut praf meciul din tur, iar tatăl lui Marius Avram a fost condamnat pentru că a luat mită de la ardeleni!

Favoriţi pentru a "decide" titlul rămîn Ovidiu Haţegan, Radu Petrescu şi Cristian Balaj, dar poate apărea surpriza George Găman. Ultimul din urmă a avut o ascensiune surprinzătoare, mai ales în acest retur. Chiar dacă nu e încă pe lista FIFA, a oficiat la nu mai puţin de 7 jocuri în 2015, printre care unele cu grad mare de risc: semifinala Cupei Ligii, Dinamo - Pandurii 1-3, dar şi semifinala Cupei României, Steaua - Petrolul 3-1.

Cum arată lista FIFA în viziunea CCA

1. Ovidiu Hațegan
2. Istvan Kovacs
3. Marius Avram
4. Radu Petrescu
5. Sebastian Colțescu
6. Alexandru Tudor
7. Cristian Balaj

Gazeta a întrebat 4 foști arbitri FIFA care ar fi cel mai indicat arbitru pentru Steaua - ASA, află de pe platforma digitală ce au răspuns aceștia!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
977998052211566
Andrei Balan  •  24 Aprilie 2015, 14:30

toti ,4 in teren si restul imprejurul terenului

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Aprilie 2015, 13:55

Cu exceptia lui Hategan, toti sunt mai mult sau mai putin arbitrii de casa ai fcsb si i-au bagat ultimele doua titluri in buzunar ! Radu Petrescu si Gaman si Coltescu sunt niste arbitri *** !! Insa pana la urma Balaj este singurul arbitru care se apropie cel mai mult de ....arbitrul care intruneste toate conditiile ! Este ferm, cu experienta, are avantajul de a cunoaste fotbal pentru a jucat si nu cedeaza la presiunea exercitata ! A mai gresit si el pro steaua in niste meciuri, dar cred ca intr-un astfel de meci nu se poate compromite !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  24 Aprilie 2015, 13:49

Deaconu-***, ce s-o mai lungim =))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează