LIGA 1    •   CFR CLUJ

UPDATE Unul dintre cei mai importanți antrenori români neagă că l-ar înlocui pe Dan Petrescu: "N-am avut niciun contact cu ei"

FOTO: RAED KRISHAN

FOTO: RAED KRISHAN

Joi, 17 Mai

Viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj e încă incert, chiar dacă "feroviarii" sunt la un pas să cucerească cel de-al patrulea titlu din istorie.   • Imediat după ce Dumitru Graur a dezvăluit că Ladislau Boloni ar urma să vină în locul "Bursucului", tehnicianul de 65 de ani a dezmințit vehement această informație.
update 21:26

Aflat în Belgia, Boloni a fost contactat de directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, antrenorul aflat sub contract cu Anvers dezmințind ferm orice negociere privind preluarea lui CFR Cluj:

"N-am avut niciun contact cu CFR, nicio discuție de genul acesta", a declarat Ladislau Boloni. 

Știrea inițială

În această seară, jurnalistul Dumitru Graur declarase că la CFR Cluj ar urma să fie instalat Ladislau Boloni (65 de ani), imediat după finalul campionatului. 

"O spun în premieră. Duminică seara, când m-am întors de la Bruxelles, am călătorit în același avion cu Ladislau Boloni. Venea la Bucureşti, avea o întâlnire a doua zi. Cel mai probabil, va ajunge la CFR Cluj. E posibil să se întâmple asta. Eu cred că va veni în locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj", a declarat jurnalistul, la TV Telekom Sport.

În prezent la Royal Antwerp, în prima ligă din Belgia, Boloni e unul dintre cei mai importanți tehnicieni români din ultimii 20 de ani, deși nu a stat pe bancă niciodată în Liga 1. 

A antrenat de-a lungul carierei naționala României, Nancy, Sporting Lisabona, Rennes, Monaco, Al-Jazeera, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK Salonic, Al Khor și Al-Ittihad.

Comentarii (25 ) Adaugă comentariu

Alexandru Chis  •  18 Mai 2018, 07:41

"N-am avut niciun contact cu ei! Doar ne-am inteles prin telefon...

tezeu99  •  17 Mai 2018, 22:49

Postat de randomm pe 17 Mai 2018, 20:41

cum adica inca? dar s-a terminat campionatul si noi nu stim? nu s-a terminat. o sa primeasca un sut in fund cfr. ca antistelisti apropae ca nu mai exista in tara asta,o tara intreaga tine cu Steaua. cfr nu are suporteri,rapid s-a desfiinta,dinamo are 150 de *** in medie la stadion. doar Steaua mai are suporteri si o tara intreaga ii sustine. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Stai sa promoveze in Liga a 3-a si apoi poti spune ca Steaua e campioana Ligii a 4-a.. Stai! Ai rabdare, boIovane! Intre timp, in Liga 1, CFR Cluj a castigat titlul de campioana a Romaniei! Bun asa!

florianveress  •  17 Mai 2018, 22:14

Ce glumă bună, "jurnalistul" dumitru graur! Un agramat notoriu! Cred că mai bine decât el ar scrie *** ares123...

Vezi toate comentariile (25)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase