FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

UPGRADE pentru derby » Steaua vrea să surprindă Rapidul cu 4 piese noi şi o altă strategie tactică

Mihai Costea şi Rusescu au au şanse mari să formeze cuplul de atac în derby-ul cu Rapid
Mihai Costea şi Rusescu au au şanse mari să formeze cuplul de atac în derby-ul cu Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 aprilie 2012 15:08

Faţă de meciul cu Vaslui, 0-1, Mihai Stoichiţă va putea beneficia de revenirea a 4 jucători. Gigi Becali a anunţat deja schimbări, Steaua va juca 4-4-2, iar Mihai Costea şi Rusescu ar putea juca din primul minut

Supărat după înfrîngerea cu Vaslui, Gigi Becali a scris cu vopsea pe tablă sistemul de joc: "De acum nu mă mai iau eu după antrenori. Vom juca 4-4-2, ţărăneşte, aşa cum juca Ilie Stan".

Ţinînd cont că patronul Stelei preferă doi mijlocaşi centrali de profil defensiv, e foarte probabil ca Bourceanu să facă pereche alături de Bicfalvi. Eric va reveni contra Rapidului, ca şi Martinovici, Pîrvulescu şi Iliev.

Derby-ul din Giuleşti este decisiv pentru Steaua. În cazul unei înfrîngeri, roş-albaştrii rămîn cu şanse minime pentru titlu.

Tatu rezervă?
Jocul foarte slab din meciul cu Vaslui l-ar putea scoate din echipă pe Tatu, chiar dacă e preferatul lui Gigi Becali. În 4-4-2, Mihai Costea şi Rusescu par favoriţi să formeze cuplul de atac.

Cum ar putea arăta echipa Stelei contra Rapidului: Tătăruşanu - Geraldo, Chiricheş, Iliev, Pîrvulescu(Latovlevici) - Chipciu, Bourceanu, Bicfalvi, Tănase - M. Costea, Rusescu(Tatu)

"Cei 4 ne-au lipsit mult cu Vaslui. Contra Rapidului se va vedea prezenţa lor"
Mihai Stoica, manager Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
banone75
banone75  •  27 Aprilie 2012, 12:27

pe scurt...3-1 pt RAPID...NU DE ALTA DA'' mimi scoica'' stie cel mai bine.scorul final e inteles de toata lumea si in toate limbile:))

varsity
varsity  •  27 Aprilie 2012, 01:07

ce bataie o sa-si ia oitele!

ravanelly
ravanelly  •  26 Aprilie 2012, 20:39
Postat de octavianus pe 26 Aprilie 2012, 16:39

AM O RUGAMINTE LA FRF....SA-I DAM CIOBANULUI LICENTA PRO SI SA STEA PE BANCA....CE O TOT DAM LA DEAL SI LA VALE CU STOICHITA CU MITZA BICICLISTA.....NARCIS RADUCANU.....OIERUL FACE SI DESFACE TOTUL RESTUL NISTE SCLAVI....PT MULTI O SPUN CU PARERE DE RAU....IN GENUNCHI !! ASTA VA FI VIITORUL STELEI...IN GENUNCHI....

ai perfecta dreptate.chiar daca adevarul este dureros dar e advevar. asta am ajuns. cat timp la steaua vor fi jiji stoica si toata clica asta nu se va face performanta. vom ajunge un blazon prafuit, pacat de istoria acestui club, au fost oameni care au dat totul pt acest club ca sa construiasca o istorie bogata iar un cioban si niste sclavi distrug totul intr-un timp foarte scurt.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează