FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA A 29-A

Urmăreşte aici cele mai importante faze VIDEO din Farul - Urziceni, de la ora 18:30!

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2009 00:00

Unirea Urziceni s-a impus pe terenul Farului, 1-0, şi rămîne în cursa pentru titlu în Liga I.

În minutul 6, centrarea lui Brandan este respinsă greşit de Vukomanovici, iar mingea ajunge pînă la Rusescu, atacantul ialomiţean fiind blocat în ultimă instanţă de Curcă.

Unirea Urziceni s-a impus pe terenul Farului, 1-0, şi rămîne în cursa pentru titlu în Liga I.

În minutul 6, centrarea lui Brandan este respinsă greşit de Vukomanovici, iar mingea ajunge pînă la Rusescu, atacantul ialomiţean fiind blocat în ultimă instanţă de Curcă.

În minutul 14, Gerlem îl găseşte la marginea careului pe Chico, iar atacantul Farului şutează în bara transversală a porţii lui Grigore.

În minutul 19, Brandan recentrează în careu o minge respinsă în primă fază de Curcă, fundaşii Farului îndepărtează pentru moment pericolul, dar balonul ajunge pînă la Braga, al cărui şut din careu este reţinut de portarul Farului.

În minutul 27, Rusescu îl angajează pe Frunză, care scapă singur cu portarul Curcă, dar trimite pe lîngă poartă.

În minutul 31, Varga centrează pentru Bilaşco, dar reluarea cu capul a atacantului ialomiţean este slabă, Curcă reţinînd fără probleme.

În minutul 35, Varga îl găseşte cu o pasă pe Rusescu, dar şutul atacantului Unirii este respins de Curcă.

În minutul 38, lovitura liberă executată de Iulian Apostol ajunge pînă la Bilaşco, iar mingea trimisă de atacantul Unirii trimite loveşte bara porţii lui Curcă.

În minutul 43, Apostol execută o lovitură de colţ, apărarea constănţenilor respinge, iar mijlocaşul ialomiţenilor retrimite mingea înspre poarta lui Curcă, fiind deviată de Pătraşcu. Aflat în faţa lui Curcă, Bilaşco încearcă să devieze, iar balonul întră în poartă cu largul concurs al goalkeeperului constănţean.

În minutul 52, Gerlem execută o lovitură liberă acordată pentru un henţ al lui Apostol, dar Gerlem respinge peste poartă.

În minutul 66, Varga îl găseşte cu o pasă pe Bilaşco, dar atacantul ialomiţenilor nu reuşeşte să prindă spaţiul porţii lui Curcă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  05 Mai 2009, 20:40

adica Dinamo nu are suporteri sau ce ? cred ca esti || cu fenomenul . Dinamo se bate cu Timisoara dar avem avanatjul ca avem un program mai usor si meciul direct sa joaca in groapa unde castigi foarte greu . Anu asta Dinamo si Timisoara merita sa fie pe primele 2 locuri ordinea ramane de vazut .

 •  05 Mai 2009, 20:38

din pacate e OFFSAID mare, in momentul sutului jucatorul care deruteaza portarul e in pozitia afara din joc !!! MM STOICA acuma sa vad ce zici cum ai luat 3 puncte ?? voi din PRESA nu ziceti nimic ????

 •  05 Mai 2009, 20:32

si inca ceva: Urziceni a pierdut foarte greu in fata lui Hamburg, care va juca probabil finala Uefa.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează