FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - STEAUA 0-1

Steaua învinge Buzăul la limită. Vezi fazele VIDEO!

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2009 00:00

Steaua a obţinut astăzi un succes important la Buzău, obţinînd trei puncte importante în cursa pentru un loc de cupă europeană, învingînd Gloria cu scorul de 1-0.

"Roş-albaştrii" s-au impus astăzi cu 1-0, după un gol marcat de Bogdan Stancu cu un şut de la marginea careului. Totuşi, Toja se afla în poziţie de ofsaid înainte să îi paseze lui Stancu.

Buzăul a forţat egalarea, dar steliştii s-au închis bine în apărare şi au încercat să fructifice pe contraatac. Steaua face 51 de puncte şi se apropie de Poli TImişoara la 4 puncte.

Meciul Steaua - Gloria Buzău a fost liveTEXT pe GSP.RO

Vezi momentul în care Buzăul cere penalty

0-1, vezi golul marcat de Bogdan Stancu

Vezi ocazia lui Mera

Vezi momentul în care Kapetanos cere penalty

Vezi ocazia lui Kapetanos

Vezi execuţia lui Lovin

Vezi ratarea lui Chiţu

Vezi ocazia lui Dayro Moreno

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (87)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Mai 2009, 00:51

ala cred ca era -ul.. :)))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Mai 2009, 00:10

hentz. am vazut faza, nu e hentz. niciodata nu e hentz ala cum nici la kapetanos nu a fost penalty ci simulare. hentz aici dadeau doar 3 arbitrii. tudor stelei, balaj lui poli si medina lui barcelona :))))))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Mai 2009, 00:08

@lordico eu si acum fac plecaciuni ca vor fi arbitrii straini. macar asa stim o chestie si ma simt si eu bine ca daca cumva greseste pro dinamo stiu ca nu a fost aranjament. adevaratii suporteri stiu cand echipa castiga pe bune si cand nu si nici mie nu-mi place sa simt cand miroase a ceva..

Vezi toate comentariile (87)
Comentează