FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Urmează al 4-lea antrenor la Dinamo? Ofertă uriașă venită în urmă cu scurt timp pentru Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 20:28

Degringolada de la Dinamo ar putea reprezenta o veste bună pentru Mircea Rednic. Antrenorul ar putea părăsi formația din Ștefan cel Mare în următoarea perioadă pentru o ofertă fantastică din punct de vedere financiar!

Puriul” are o ofertă foarte tentantă de la Al Nasr, din Emiratele Arabe Unite, anunță TV Digi Sport. Rednic ar putea semna cu arabii abia din iarnă, aceștia fiind dispuși să-l aștepte pe român până atunci.

Tehnicianul ar urma să primească un contract valabil pe un an și jumătate, cu un salariu de 1,5 milioane de euro, anunță sursa citată.

Deși a anunțat că va sta și în sezonul viitor la Dinamo, Rednic ar putea accepta oferta arabilor. Dacă o va face, Rednic ar urma să antreneze la Al Nasr jucători cunoscuți precum Alvaro Negredo sau Cabaye. În acest moment, Al Nasr e pe locul 8, cu 11 puncte din 9 etape.

Rednic ar devenit astfel al treilea antrenor care pleacă de la Dinamo în acest sezon, după Florin Bratu și Claudiu Niculescu.

10.000 €e salariul lunar al lui Rednic la Dinamo

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
valii_sv
valii_sv  •  05 Noiembrie 2018, 10:49

Iar ziaristul anonim arunca bombe de presa in media ! Domnule ziarist anonim chiar nu ai pic de rusine ? Nu stiu de ce redactorul sef al acestei publicatii accepta asa ceva ! Probabil ,, iubeste "" enorm Dinamo !

chris_bu67
chris_bu67  •  05 Noiembrie 2018, 09:31
Postat de corectu pe 05 Noiembrie 2018, 07:46

Povesti.

povestea destabilizării începută de cioban,și continuată de ziariștii servili!

ray51
ray51  •  05 Noiembrie 2018, 08:17

E adevarat? Sau suntem contemporani cu scrierea unei legende. A fost odata un antrenor cautat cu sume uriase dar el a ales 'sarac dar curat' in tarisoara lui....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close