FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - URZICENI

“Urziceniul? Echipă de judeţ!”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu şi-a ironizat adversarul înaintea partidei de aseară.

Cum meciul din Ştefan cel Mare şi-a pierdut din miză o dată cu calificarea certă a am­belor echipe în Cupa UEFA, cel care a pus paie pe foc a fost Vasile Turcu. Cu două ore înaintea de­bu­tului par­ti­dei, acţionarul roş-albilor a declarat pentru dinamovisti.ro: “Tre­buie neapărat să învingem! Sînt sigur că ne vom dezlănţui, sîntem Di­namo şi nu ne putem împiedica de oricine. Urziceniul e o echipă de judeţ, nu se poate compara cu noi! Să zică mersi că au prins finala Cupei României şi s-au calificat în Europa! Probabil că MM Stoica şi-ar dori măcar un egal, însă n-are absolut nici o şansă. Punctele nu vor pleca din Ştefan cel Mare”.

Interesant e că, pînă la ora jocului de aseară, roş-albii nu-i în­vin­s­eseră niciodată pe ialomiţeni. Din trei confruntări, toate în Liga I, formaţia pregătită de Dan Petrescu şi-a adjudecat una, în returul cam­pi­o­natului trecut, chiar în ziua în care “cîinii” sărbătoreau al 18-lea ti­tlu din istorie, celelalte două în­che­in­du-se remiză. “Nu contează is­to­ria, de data asta facem spectacol şi luăm toate punctele. Obiectivul nostru pentru acest final de sezon este locul 3”, a încheiat, optimist, Va­sile Turcu.

“Pînă la sfîrşitul campionatului vom obţine numai victorii!”
Vasile Turcu acţionar Dinamo

REACŢII pe www.dinamovisti.ro

locotenentu: “Aşa e, nea Turcu, Urziceniul e echipă de judeţ, dar voi sînteţi una de cartier”

vali: “Turcule, se pare că bunul simţ e marele tău adversar”

fzcsm: “Bă, Turcule, ce arogant eşti! Nu-i nimic, dacă o să continuaţi aşa anul viitor, o să ajungeţi să vă luptaţi la retrogradare”

Augustin: “Săracu’ Turcu, atît îl duce mintea!”

gogu: “Băi «Bidinea», mai învaţă să vorbeşti, că de gîndit nu mai poţi să înveţi de la vîrsta asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
 •  21 Aprilie 2008, 15:14

k de obicei turcu a reusit sa cumpere pe barba si chestoru.din pch nu a refulat nici un protest la adresa conducerii.toata istoria peluzei noastre se duce de rapa din cauza unui manjit fomist BARBA.chestoru alt vandut , a tradat toti prietenii din peluza pentru putina putere de decizie in peluza.rusine vandutilor

 •  21 Aprilie 2008, 13:43

pigmeul acesta a stricat imaginea lui dinamo si a lui borcea de zeci de ori.trmiteti-l in judetul belu ca tare-i prost.

 •  21 Aprilie 2008, 12:00

martin_londra laso asa frate..ca dinamo oricum e cam praf..si nu o zic eu o zic rezultatele lor si jocul de 2 bani pe care il fac ce sai faci dinamo a fost.. dar acum e histori in campionat ..sa joace tot asa poate iese la anu pe locul 1 in Liga 2 :))bafta Steaua:D

Vezi toate comentariile (33)
Comentează